И 2019 г. няма да мине без кралска сватба. Този

...
И 2019 г. няма да мине без кралска сватба. Този
Коментари Харесай

Меган Маркъл, лейди Габриел Уиндзор и една нова кралска сватба

И 2019 година няма да мине без кралска женитба. Този път в ролята на булка е лейди Габриела Уиндзор. Въпреки че знаем прекомерно малко за нея, към този момент на всички е ясно, че венчавката й е поставена на кантар с тази на Меган Маркъл.

51-ва по линията за заместничество на трона, дъщерята на принца и принцесата на Кент, ще мине през олтара в добре познатата ни черква Сейнт Джордж в двореца Уиндзор. Нейният предстоящ брачен партньор е финансистът Томас Кингстън.

Двамата са сгодени от предишния август, а сватбата ще се организира през тази пролет, като точната дата към момента не е оповестена.

Лейди Габриела Уиндзор ще бъде младоженка на 37 години, тъкмо както Меган. И сме сигурни, че приликите сред двете и най-важните дни в живота им изобщо няма да спрат дотук.

Особено откакто стана ясно, че и вечерният банкет след венчавката ще бъде едно към едно с този на херцога и херцогинята на Съсекс - във Frogmore House, написа Express.

Има обаче една съществена разлика сред двете кралски сватби - идната ще бъде в доста по-тесен фамилен и другарски кръг, няма да бъде предавана в целия свят и, нищо чудно, даже да не забележим по какъв начин ще наподобява лейди Габриела като младоженка. Списъкът с гостите също е много друг, а кралица Елизабет Втора ще бъде огромният отсъстващ.

Присъствието на Хари и Меган на кралската женитба също е под огромна въпросителна, само че не поради хипотетична омраза сред двете дами, а по простата причина, че през април Маркъл ще стане майка и, нищо чудно, двете събития да съвпаднат. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР