Hörmann продължава своето развитие в битовия сектор с иновативни продукти

...
Hörmann продължава своето развитие в битовия сектор с иновативни продукти
Коментари Харесай

Комфорт и функционалност с градинските къщи на Hörmann

Hörmann продължава своето развиване в битовия бранш с новаторски артикули за градинските площи и тяхното образуване. Това са култивиран къщи за принадлежности и навеси за дърва за камини. С тяхна помощ цялата визия на дворната среда се трансформира, което води до по-добре проведена, подредена и естетически изглеждаща градина.

При тези системи за предпазване Hörmann комбинира безкомпромисно качество на направа, висока степен на сигурност и дълга гаранция. Къщичките за култивиран принадлежности се оферират в два разновидността – Modern с необятна ламела и грациозен външен тип и Classic с тясна ламела – с неподвластен на времето дизайн и жанр. Могат да бъдат с едноскатен или двускатен покрив.

Стандартно, при едноскатния се включват и прозорци от акрилно стъкло, които обезпечават дневна светлина и не е нужно в допълнение осветяване. В взаимозависимост от размерите, биват три вида, като колкото по-голям е размерът, толкоз повече или по-големи едрогабаритни култивиран машини или колела могат да се приютяват вътре.

При съоръжение с двукрила врата при по-големите размери е допустимо да се употребяват даже за гараж на мотори или транспортни средства вид ATV. Стандартно се предлага ограничител за вратата, което разрешава вратата да се държи в отворено състояние и не разрешава неконтролируемо удряне при затваряне или отваряне. Навесите за дърва за камина също се оферират във разновидности Modern и Classic, което разрешава превъзходно консолидиране и допълнение към градинската къща.

Едно от най-важните преимущества е, че всички съставни елементи са или от алуминий, или от горещо поцинковани детайли, което води до гаранция от 20 години. Монтажът се реализира елементарно, следвайки последователността, подадена от производителя. Всички детайли са без остри ръбове,  вратите имат висококачествени панти и брави, които благодарение на конфиденциален патрон обезпечават доста висока отбрана. При вярно анкериране към фундамента устоят на пориви напразно до 150 км/ч и натоварване от сняг до 150 кг/м2.



Градинските къщи за принадлежности имат опция да се дооборудват с разнообразни типове такъми - алуминиев под, с който не се ангажирате с довършителни действия по пода и не се притеснявате от разяждане на метала, разнообразни типове лавици, сгъваеми масички, ъглови рафтчета, окачалка за велоспеди, закачалки за култивиран принадлежности, закачалки за дребни принадлежности, спомагателни прозорци от акрилно стъкло, решетка за цветарник, улуци и LED осветително тяло, закрепващо се чрез магнит, ръкохватка от благородна стомана.

Важно е и да споменем, че къщичките се оферират в 9 общоприети цвята по RAL и един дървесен фон (златен дъб), като има опция и за боядисване в цвят RAL по-избор.

Ако съпоставим продукта с дървена сграда, той има няколко преимущества – не гори и не се деформира. Благодарение на горещо поцинкованата стомана, не се изисква годишно обслужване на покритието с лакове, като се подсигурява резистентност на атмосферни въздействия и плесени.



Доверявайки се на компания Hörmann, клиентите могат да бъдат спокойни, че както при другите артикули, предлагани от марката, и тук качеството и безкомпромисното отношение към детайла се резервира на 100%. Комбинацията от високо качество, дълготрайна гаранция и висока сигурност са предпоставки системите за предпазване на Hörmann да бъдат пожеланият избор.

Богатият избор на модели, цветове и окомплектовка би удовлетворил условията и капризите на всеки клиент. Освен  това, всички системи за предпазване на компанията са отличени с етикета „ неутрални във връзка с климата “, с което компанията би желала да бъде добър образец за отговорността към околната среда и актуалните и бъдещи генерации.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР