ХЮСТЪН (AP) — Стрелецът, който откри огън в мегацърква в

...
ХЮСТЪН (AP) — Стрелецът, който откри огън в мегацърква в
Коментари Харесай

Как стрелецът в църквата в Тексас е купил пушка въпреки психично заболяване и криминално минало е под наблюдение

ХЮСТЪН (AP) — Стрелецът, който откри огън в мегацърква в Хюстън, преди да бъде убит от чиновници по сигурността, употребява пушка в жанр AR, която полицията споделят, че тя е закупила законно макар дългогодишно престъпно досие, история на психологични болести и обвинявания, че е заплашвала да простреля някогашния си брачен партньор.

Във вторник останаха основни въпроси по отношение на претекста на Дженес Морено за стрелбата и полицията не дава детайлности за това къде и по какъв начин е получила пушката през декември. Стрелбата се причислява към други в Тексас и на други места, в които са взели участие стрелци, които са се сдобили законно с оръжия макар престъпното минало и проблемите с психологичното здраве.

Властите споделят, че 36-годишната Морено е влезнала в църквата Лейкууд на популярния свещеник Джоел Остийн в неделя със 7-годишния си наследник и е почнала да стреля в коридора, карайки богомолците да се блъскат за сигурност. Морено не стигна до основното светилище и беше погубен след замяна на пукотевица с двама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР