Хюсеин Хюсменов, който е обвинен в умишлено причинена смърт на

...
Хюсеин Хюсменов, който е обвинен в умишлено причинена смърт на
Коментари Харесай

Ще отърве ли кожата Хюсеин, обвинен в убийството на 19-годишния Петър?

Хюсеин Хюсменов, който е упрекнат в съзнателно породена гибел на пътя в село Крушаре се изправя след минути пред бургаския Апелативен съд.

Мъжът ще апелира наложената му от Окръжен съд – Сливен мярка за неотклонение " Задържане под стража ", предава кореспондент на Burgas24.bg .

Хюсменов остана безгласен пред публицистите и изглеждаше очевидно спокоен. Припомняме, че 19-годшният Петър Досев изгубил живота си при автомобилна злополука до Сливен.

Инцидентът стана на 21 ноември след кавга сред младежи поради момиче. Близки и родственици на починалия считат, че злополуката е съзнателно провокирана. Автомобилът, в който е било починалото момче, е бил блъснат целеустремено, след което е последвала злополуката, при която умира 19-годишният юноша.

Възпитаникът на влиятелната езикова гимназия " Захари Стоянов “ е станал жертва на препирня с 26-годишния, незнаен до в този момент на криминалистите Хюсеин Хюсменов, с който даже не се бил виждал очи в очи. По случая има повдигнато обвиняване. Близки и родственици на починалия се тормозят казусът да не бъде потулен. Считат, че става дума за тежко престъпно действие и нахлуване. Свадата почнала в дискотека. Компания девойки са били обезпокоени от юноша, който в следствие е арестуван.

Хронологията на случилото се описа майката на едно от девойките, което е било другарка на починалия Петър. След като девойките си потеглят от дискотеката, Петър схваща от приятелката си за случилото се. Младежът търси метод да отбрани достойнството и достолепието на Ванеса. Петър звъни на татко си, без да търси спор.

" Стигнахме до Крушаре. В началото ни чакаха с револвери и бухалки. Бяха нападателни. Започна гонка, която продължи малко. Те ни изблъскаха от пътя и се ударихме в дървото. Опитах да си извадя детето, тъй като беше заклещен. Казваше ми, че не може да диша. В този миг започнах да ме удрят по главата ", описа пред " Нова " бащата на починалия Петър.

Линейка идва на място и води младежа, който издъхва на път за болничното заведение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР