Hyundai вече предлага на своите клиенти в Германия напълно дигитализиран

...
Hyundai вече предлага на своите клиенти в Германия напълно дигитализиран
Коментари Харесай

Hyundai с дигитализирано онлайн предложение за лизинг в Германия

Hyundai към този момент предлага на своите клиенти в Германия изцяло цифровизиран развой на кандидатстване и контракт за лизинг онлайн. Началото ще бъде с лимитирания специфичен модел на Hyundai i30 N.

Заинтересованите страни могат да кликнат върху бутона за онлайн лизинг на уеб страницата на Hyundai на подстраницата на лимитираното Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition, особено основано за офертата за онлайн лизинг. Ще бъдете пренасочени към уеб страницата на Hyundai Leasing. Там клиентът може да започва конфигуратор и да избере формата на тялото, трансмисията и цвета на i30 N Drive-N Limited Edition.

Предлагат се общо осем разнообразни варианти. След това параметрите на лизинга се задават благодарение на особено програмиран конфигуратор. Освен избор на период и пробег, клиентът може да добави спомагателни варианти като цялостно обслужване и застрахователни артикули. Целият развой на кандидатстване и контракт е цифров, тъй че клиентът може комфортно да качи нужните документи за подписване на контракта през смарт телефон или компютър. След подписване на контракта, клиентът самичък избира посланичество на Hyundai, от което ще вземе автомобила.

„ Заедно с Hyundai Leasing създадохме комфортна за потребителя онлайн оферта за лизинг. С лимитирания специфичен модел i30 N Drive-N Limited Edition имаме доста атрактивен първи модел, който предлагаме “ - споделя Юрген Келер, ръководещ шеф на Hyundai Motor Deutschland GmbH - „ Когато изготвяме офертата за онлайн лизинг, за нас постоянно е доста значимо да включим нашите дилъри на Hyundai в процесите, защото транспортното средство се предава, както нормално, единствено в един от нашите оторизирани дилъри. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР