Hyundai разпространи първите официални изображения и подробности на обновеното си

...
Hyundai разпространи първите официални изображения и подробности на обновеното си
Коментари Харесай

Hyundai обнови i10

Hyundai популяризира първите публични изображения и детайлности на обновеното си i10 и показа новата спортна версия i10 N Line, производството на които е планувано да стартира през април, а първите доставки към клиенти да бъдат осъществени през втората половина на тази година.

От Hyundai разясняват, че обновеното i10 ще предложи още по-динамичен дизайн, нови цветови комбинации, усъвършенстван комфорт, както и увеличено и обогатено откъм функционалности съоръжение.

i10, което ще се предлага в девет цветови осъществявания на екстериора, получава също по този начин нови предни и задни диодни светлини, нова челна решетка, нови 15-цолови алуминиеви джанти, нова система за косвено осветяване на пода на предните две седалки, нови тапицерии и други.

i10 N Line получава спортно завършени предна и задна ризница, спомагателни тематични детайли и приложения, специфична тапицерия на седалките и нови 16-цолови джанти.

По отношение на технологиите, i10 и i10 N Line получават нов 4.2-инчов LCD инструментален панел, USB-C конектори в предната и задната част на колата, 8-инчов централен екран, система за безжична интеграция на мобилен телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto, апаратура за безжично зареждане на телефон и други.

Всеки един от представителите на обновеното i10 получава в допълнение съоръжение за повишение на сигурността на пътя, включително функционалност FCA (Forward Collision-Avoidance Assist) за различаване и отбягване на удар с трудности пред автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР