Hyundai разкри първите официални подробности, скици и видео на изцяло новота футуристична

...
Hyundai разкри първите официални
подробности, скици и видео на изцяло
новота футуристична
Коментари Харесай

Elevate: Ходещата кола на Hyundai

Hyundai разкри първите официални подробности, скици и видео на изцяло новота футуристична концептуална разработка Elevate, която отбелязва световната си премиера на специализираното ревю за потребитеска електроника CES в Лас Вегас.

От Hyundai дефинират Elevate като възможен основател на напълно нов автомобилен сегмент с многопрофилно приложение Ultimate Mobility Vehicle (UMV). Концептуалната разработка на марката може да откри приложение в изключително разнородни условия, като може да бъде употребена като кола за спешна помощ при бедствия и в изключително тежки и недостъпни за стандартните коли условия, за обслужване на клиенти със специални нужди, като изследователска машина и много други.

Всичко това е допустимо посредством на уникалната структура на Hyundai Elevate и най-вече на неговите движещи се роботизирани "крака ". От компанията са създали още една крачка напред и са предвидили опция за модулност и заменяемост както на гумите (с плъзгачи), така и на купето, с цел да може колата да отговори на още по-предизвикателни изисквания и условия.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР