Hyundai продава премиум превозни средства в Европа под марката Genesis

...
Hyundai продава премиум превозни средства в Европа под марката Genesis
Коментари Харесай

Genesis G80 - корейското стъпване в топ пазарния клас

Hyundai продава премиум транспортни средства в Европа под марката Genesis от предходната година. С G80 корейската първокласна марка желае да вкара ужас в парада на немската висша автокласа. Нашите немски сътрудници и другари от Global Press е тествала този в действителност хубав седан и общително ни предоставиха материал за него.

Пазарът с високата рентабилност за производителите – този на премиум транспортните средства примамва другите марки като сирените Одисей. Но триумфът на особено основаното дъщерно сдружение на Toyota Lexus се оказа стеснен в Германия, Nissan и Honda изтеглиха първокласните си марки Infiniti и Accura от Западна Европа или в никакъв случай не са им разрешавали да се качат в по-горна пазарна позиция. Въпреки това Hyundai неотдавна се впусна на европейския пазар със своята първокласна марка, която беше учредена преди шест години. Основание за това му даде фактът че марката Genesis се оказа много сполучлива в Америка и Азия.

Още с идването на тестовата кола дадена ни за една седмица признахме, че G80 наподобява много ослепително. Впечатляват освен неговите съвсем пет метра дължина и 1,92 метра широчина, само че на първо място стилно уравновесените пропорции на тялото. Изобилието от хром, голямата радиаторна решетка и привличащи погледа изпускателни тръби провокират неспокойствие, съчетано с известна доза беззащитност по отношение на това коя е тази марка автомобил.

Всеки, който е намерил отговор на любознанието си, откакто е разгледал надписите откъм гърба и поради обещаващата визия на корееца, и е очаквал състезателен старт със съответния тон на мотора, ще остане отчаян. Под капака на съвсем двутонната лимузина се намира не шестцилиндров, а четирицилиндров турбо бензинов мотор с мощ 304 к.с., който обезпечава задвижването на всичките четири колела посредством осемстепенна автоматизирана трансмисия. Като опция четирицилиндров дизел комбиниран със задно предаване към момента е в програмата на предложенията за модела, до момента в който на вятъра ще търсите хибридизация или най-малко лека електрификация. В последна сметка Genesis разгласи изцяло електрическият вид на G80 като близко бъдеще.

Вътре има фина, ароматна и деликатно обработена кожа, приложения от тънко същинско дърво, които основават атмосфера на първокласна лимузина. С междуосие от 3,01 метра има повече от задоволително място за всички седалки. На електрическите регулируеми, отопляеми, вентилирани и добре обрисувани анатомично седалки начело и откъм гърба, съвсем всяка човешка фигура може сполучливо да опита уюта на сядането и салона. Ако е належащо, осветените огледала за грим откъм гърба също оказват помощ на спътничките да си създадат лицето и косата още веднъж красиви.

Ако планирате по-дълго ваканционно пътешестване, би трябвало деликатно да обмислите багажа си поради предлагания размер на багажника от 442 литра. По време на теста бордовият компютър означи към 10 литра на 100 км разход при карането на G80 най-вече в лек режим на шофиране, насочен към комфорта, съпроводен от нежния звук на морето от музикалната система Lexicon. За страдание платноходката би трябвало да си остане у дома, тъй като за G80 не са позволени нито прикачване на ремарке, нито натоварване на покрива.

Шофьорът естествено първо поглежда към цифровите принадлежности. 12,3-инчовият TFT инструментален клъстер с аспект с разширена действителност впечатлява с 3D екран, който може да следва очите на лидера и изобразява зоните, които се преглеждат в зрелищна 3D графика. По отношение на асистиращите системи, корейците са сложили всичко, което е настоящо и допустимо в G80 - автоматизиран надзор на дистанцията ACC, предизвестие за конфликт, спешното прекъсване и предизвестието за овакантяване на лентата, както още и предизвестие за мъртви зони, пътни знаци и различаване на унесеност. Като алтернатива има и функционалност за спешно прекъсване при придвижване на заден ход в място за паркиране и различаване на напречен трафик при излизане на заден ход от място за паркиране, помощник за кръстовище и система за автоматизирана промяна на лентата.

Едно нещо, което въпреки всичко би трябвало да знаете - към този момент няма дилърска мрежа. Налице е тъй наречените ваш персонален консултант. Той координира услугата за събиране и доставка за всички назначения за поддръжка и сервиз, предлага безвъзмезден автомобил до момента в който вашият е в сервиза, доставя на клиентите безвъзмезден програмен продукт и актуализации на карти в продължение на години, които се предават "по въздуха ".

Спецификации Genesis G80 2.5T AWD
- Дължина / широчина / височина: 4,99 / 1,92 / 1,46 метра
- Двигател: четирицилиндров бензинов
- Работен размер: 2497 куб.см
- Мощност: 223 kW / 304 к.с
- Максимален въртящ миг: 422 Нм
- Трансмисия: Осемстепенна трансмисия с двоен съединител
- Ускорение: от 0 до 100 км/ч за 6 секунди.
- Максимална скорост: 250 км/ч
- Разход на гориво: 8,5 л/100 км
- Емисии на C02: 205 г/км
Цена: от 51 700 евро
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР