Hyundai Motor разпространи информация за интересна нова разработка, която може да намери

...
Hyundai Motor разпространи информация за
интересна нова разработка, която може да
намери
Коментари Харесай

Hyundai Motor със сгъваем електрически скутер

Hyundai Motor популяризира информация за интересна нова разработка, която може да намери място в оборудването на някои от бъдещите модели на автомобилния колос. Този път не става въпрос за някоя високотехнологична система или технология за повишение на комфорта, а любопитно решение, което да помогне на водача да измине тъй наречените "последна миля "- дистанцията от вкъщи до колата и/или това от паркинга до работното място.

Както подсказва името му, E Scooter на Hyundai Motor представлява извънредно стилен и сгъваем електрически скутер с тегло от 7.7 килограма, който може да бъде интегриран в структурата на автомобила и при необходимост да предложи решение за бърз персонален превоз.

Новото предложение на Hyundai Motor е оборудвано с литиева батерия (10.5 Ah), която обещава пробег от до 20 километра, както и максимална скорост на придвижване от 20 км/ч. Презареждането на батерията му се осъществява автоматизирано, сега, в който скутерът, който е със задно задвижване, бъде подложен в обособеното му гнездо.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР