Hyundai и TomTom засилват партньорството си и оборудват всички превозни

...
Hyundai и TomTom засилват партньорството си и оборудват всички превозни
Коментари Харесай

Още повече TomTom в Hyundai и Kia

Hyundai и TomTom ускоряват партньорството си и оборудват всички транспортни средства в Европа с технология TomTom, в това число карти и информация за трафика като стандарт.

Подобно на водачите на Genesis преди тях, всички клиенти на Hyundai и Kia в този момент ще се възползват от картите на TomTom, които поддържат навигация в таблото и функционалности за автоматизирано шофиране от второ равнище. Картите на TomTom са предопределени да оказват помощ за разширение на границите на автоматизираното шофиране, като дават на Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) информация за идния път.

Данните, които TomTom ADAS Map дава, включват информация за наклони, ленти, завои и ограничавания на скоростта, наред с други неща. По този метод те способстват за възстановяване на сигурността, комфорта и екологичността на автомобила. Иновативният Highway Driving Assist от HMG употребява тези данни, с цел да поправя автоматизирано скоростта, в случай че допустимата оптималната скорост се промени, както и на изходи и изходи от автомагистрали и в завои, с цел да премине през тях безвредно.

Картографските данни на TomTom съдържат доста точни, тествани детайлности за всички типове ограничавания на скоростта в цяла Европа, което оказва помощ за спазването на регламента за образован помощник за скорост (ISA), който влезе в действие през юли 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР