Хю Грант се завръща в сюжета за Бриджит Джоунс.63-годишният актьор

...
Хю Грант се завръща в сюжета за Бриджит Джоунс.63-годишният актьор
Коментари Харесай

Хю Грант: Следващият филм за Бриджит Джоунс ще бъде филмова бомба

Хю Грант се завръща в сюжета за Бриджит Джоунс.

63-годишният артист ще се превъплъти в ролята на Даниел Клийвър в идното продължение на поредицата " Бриджит Джоунс " и е бил доста впечатлен, когато е получил сюжета.

Хю, който не взе участие в третия филм, " Бебето на Бриджит Джоунс ", съобщи пред " Entertainment Tonight ": " Ще ви кажа какво мисля: сюжетът за четвъртия " Бриджит " е най-хубавият от всички останали. И в действителност един от най-хубавите сюжети, които съм чел от доста време насам. "

Филмът ще покаже по какъв начин Бриджит на Рене Зелуегър се приспособява към живота на самотна майка след гибелта на брачна половинка си Марк Дарси (Колин Фърт) и Хю е впечатлен от дълбочината на страстите, които е разкрил в сюжета.

Той сподели: " В основата му е опитът да отгледаш самичък две деца, а по-късно всичко това се смесва с комедията за Бриджит Джоунс, тъй че е доста тъжно, само че и доста смешно. Направо се разплаках за нея. "

Британската звезда не е очаквала нито появяването на плана, нито завръщането на героя си - който беше считан за мъртъв в самолетна злополука в третия филм, до момента в който в края на кино лентата заглавие във вестника не разкри, че е открит жив.

Той сподели: " Това просто внезапно се появи, знаете, че Хелън (Филдинг) написа още една книга. Надявам се, че не сме прекомерно остарели. Сега не играя доста, имам единствено няколко подиуми ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР