Хвърлянето на жребия затова кой да сервира първи и кой

...
Хвърлянето на жребия затова кой да сервира първи и кой
Коментари Харесай

Най-смешният жребий преди мач – Рубльов и Вавринка стигнаха до камък, ножица, хартия


Хвърлянето на жребия по тази причина кой да сервира първи и кой от коя страна на полето да бъде за старт на мача е една от допустимо най-рутинните процедури в тениса. Андрей Рубльов и Стан Вавринка с голямата роля на Мохамед Лаяни обаче ни демонстрираха, че в действителност този миг може да се трансформира в същинско развлечение.

В днешни дни постоянно монетата, определяща спечелилия в жребия, е електронна. Дотук нищо изключително. Лаяни помоли Вавринка да избере „ АТР “ или „ Света “ преди небрежно да се поправи, защото се оказа, че от двете страни на виртуалната монета би трябвало да са „ Мадрид “ и основният спонсор „ Mutua “. Швейцарецът избра „ Мадрид “, само че на таблото се появи надпис „ АТР “.

Очевидно комплицирани, двамата тенисисти и съдията започнаха смешна полемика, в която Рубльов на няколко пъти отхвърли да направи избор, след което самият той реши да предложи малко по-нестандартно решение на проблема – игра на „ камък, ножица, хартия “.

Това не бе първи случай на потребление на тази обичана детска игра в Мадрид. Два дни по-рано Александър Бублик накара две момчета да решат посредством „ камък, ножица, хартия “ кой от тях ще получи фланелката му.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР