Хванаха шофьор с голямо количество електронни цигари без бандерол на

...
Хванаха шофьор с голямо количество електронни цигари без бандерол на
Коментари Харесай

Акция на магистралата край Пловдив! Нарушители с ел. цигари се опитаха да подкупят полицаи

Хванаха водач с огромно количество електронни цигари без бандерол на Автомагистрала „ Тракия ” и различен, опитал да подкупи служители на реда. Около 8.30 ч. през вчерашния ден, в региона на 138-ми км на пловдивския сектор на аутобана, патрул на бранш „ Пътна полиция “ спрял микробус, пътуващ към Бургас. Проверката открила, че зад кормилото е турски жител, а товарният отсек на транспортното средство е цялостен с кашони с електронни цигари без български бандерол. Информацията незабавно е подадена към оперативната дежурна част на дирекцията, а местопроизшествието – непокътнато, до идване на екип от отдел „ Икономическа полиция “.
Прочетете още
 Същевременно обаче наоколо спрял съпровождащ микробуса лек автомобил „ БМВ “, от който слязъл различен мъж с турска народност. С желание да осуети последващите дейности на униформените, той доближил до патрулната кола и оставил три банкноти от по 100 щатски $.  

Извършителят е отведен за едно денонощие в ареста на РУ-Труд. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане под наблюдаване на Окръжна прокуратура – Пловдив. В рамките на досъдебно произвеждане за закононарушение сънародникът му пък е арестуван от чиновници на отдел „ Икономическа полиция “.

При инспекцията, осъществени под наблюдаване на Районна прокуратура – Пловдив, от микробуса са конфискувани 68 кашона с общо 13600 контрабандни електронни цигари с никотиново наличие. По предварителни данни вредите за държавния бюджет от неплатения данък в тази ситуация възлизат на към 40 хиляди лв..



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР