Хванаха дрогиран шофьор и иззеха наркотици след преследване във Великотърновско,

...
Хванаха дрогиран шофьор и иззеха наркотици след преследване във Великотърновско,
Коментари Харесай

Полицията преследва дрогиран шофьор във Великотърновско

Хванаха дрогиран водач и иззеха опиати след гонене във Великотърновско, оповестиха от полицията.

На 26 май, към 21:20 часа на построения контролнопропускателен пункт до Килифарево наряд на Районно управление-Велико Търново подава сигнал със стоп палка на автомобил , движещ се в посока от Гурково към регионалния град.

Водачът не извършва разпореждането. На бензиностанция екип на бранш “Пътна полиция ” подхваща дейности по прекъсване на транспортното средство, което продължава придвижването си по ул. “Дълга лъка ”. На кръстовището на улиците “Сан Стефано ” и “Рада Войвода ” автомобилът е спрян.

Установена е самоличността на лидера - мъж на 27-години от разградско село, престъпно проявен,  както и на пасажерите - мъж на 31 години от същото село, брат на лидера, престъпно проявен; и жена на 32 години от друго село в същата област.

При осъщественото претършуване са открити 45 таблетки, реагиращи при осъществен полеви наркотест на метамфетамин, и голям брой пакетчета, навътре в които има следи от кристалообразна субстанция, която при осъществен полеви наркотест реагира на същия синтетичен опиат.

Проверка с техническо средство демонстрира, че 27-годишният лидер кара под влияние на амфетамин и метамфетамин. Мъжът отхвърля да даде кръвна проба. Водачът и дамата са арестувани з а период до 24 часа.

Срещу лидерът е стартирано и бързо произвеждане по два състава - за шофиране след приложимост на наркотични субстанции и за възпрепятстване орган на реда при осъществяване на служебните отговорности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР