Хванаха банков обирджия при първия въоръжен обир край Северния полюс,

...
Хванаха банков обирджия при първия въоръжен обир край Северния полюс,
Коментари Харесай

Хванаха банков обирджия при първия въоръжен обир край Северния полюс

Хванаха банков обирджия при първия въоръжен грабеж край Северния полюс , в банка на далечен архипелаг, оповестява " Скай Нюз ".

Кражбата е първата такава в Свалбард , който е ситуиран в Северния ледовит океан по средата сред Норвегия и Северния полюс и е прочут със своите ледници и полярни мечки, които надвишават човешката популация .

Полицията разяснява, че заподозряният е чужденец, пътуващ в района и че той ще бъде разпитан в северния град Тромсо на норвежка територия. Само 2000 души живеят в столицата Лонгиербиен, където арестуван причинителят .

Основният метод за овакантяване на архипелага, който е почти два пъти по-голям от Белгия, е със аероплан . " Около 10 и 40 часа имаше въоръжен обир ", разяснява Тере Карлсен, представител на локалния губернатор. Мъж с револвер " е взел пари ", само че е " задържан много бързо " в центъра на Лонгиербиен.

Властите не разкриват никакви други детайлности по отношение на самоличността на арестувания , какъв брой пари са откраднати, или какъв тип оръжие е употребявал.

Коментаторите в обществени мрежи се подиграват с грабителя в регион, където зимните температури постоянно падат под -20°C и могат да паднат и под -40°C . " Вероятно е не запомнил да мисли за пътя си за бягство... най-безразсъдният банков грабеж в норвежката история ", изясняват те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР