Шестима германци са показали антируски банери от балкона на сграда,

...
Шестима германци са показали антируски банери от балкона на сграда,
Коментари Харесай

Шестима показали антируски банери от балкона на бивше руско консулство в Лайпциг

Шестима германци са посочили антируски банери от балкона на постройка, благосъстоятелност на съветското държавно управление в немския град Лайпциг, заяви " Ройтерс ", базирайки се на съветското външно министерство.

От министерството са споделили, че ще подадат тъжба до немското държавно управление с искане нарушителите да бъдат осъдени.

В изказване от съветското външно министерство изясняват, че шестима души са прескочили оградата на постройката, която е служила като съветско консулство, и са се качили на балкона й, където са посочили антируски банери и са декларирали, че ще завладяват парцела.

Двама от чиновниците на съветското посолство, които са били в постройката, са извикали полиция, която е задържала групата. От външното министерство на Германия не са коментирали случая.

От полицията обясниха, че шестимата немски жители сега се проверяват по съмнение за нелегално влизане.

Припомняме, че Германия отзова посланика си в Русия, откакто като Берлин упрекна Москва в подхванатите хакерски атаки против нейните отбранителни и аерокосмически компании, както и против ръководещата партия. Русия отхвърли обвиняванията.
 Германия отзова посланика си в Русия поради хакерските атаки
Германия отзова посланика си в Русия поради хакерските атаки

Обвиненията идват на фона на нарасналото безпокойствие в Европ преди изборите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР