Hummer H1, цивилната версия на военния камион M998 Humvee, е

...
Hummer H1, цивилната версия на военния камион M998 Humvee, е
Коментари Харесай

Най-големият Hummer е висок 6,6 метра, има четри двигателя и тоалетна

Hummer H1, цивилната версия на военния камион M998 Humvee, е голяма машина. Въпреки това, някой си намерения, че общоприетият Hummer H1 не е задоволително огромен и изиска версия, която е доста, доста по-голяма - три пъти по-голяма, с цел да бъдем точни. Запознайте се с Hummer H1 X3, увеличена версия на емблематичния офроудър с височина 6,6 метра, дължина 14 метра и широчина 6 метра, което го прави три пъти по-голям от фабричния H1. Превозното средство с чудовищни размери неотдавна беше снимано по пътищата на ОАЕ.

Наричана най-големият работещ Hummer H1 в света, гигантската машина е поръчана от шейх Хамад бин Хамдан Ал Нахайян. Известен като " Rainbow Sheikh ", милиардерът от ОАЕ държи Световния връх на Гинес за най-голямата сбирка от транспортни средства 4×4. Може би си спомняте и гигантския джип Willys, който в миналото беше показан в епизод на Top Gear. Е, това също е негова благосъстоятелност и е паркирано пред неговия Национален авто музей на Емирствата в Абу Даби, съобщи Luxury and Lifestyle News.
 Най-големият круизен транспортен съд в света ще отплава на първото си пътешестване
Най-големият круизен транспортен съд в света ще отплава на първото си пътешестване

Има голям брой улеснения, в това число мини-голф игрище и 10-етажна водна пързалка

Свръхразмерният Hummer H1 е изцяло функционален и беше изкаран за малко шофиране по пътя, с цел да бъде превозен до Историческия музей на OffRoad, който се намира в Шарджа и също е благосъстоятелност на " Rainbow Sheikh ".
 Унищожиха украинската ''Мечта'' - най-големият аероплан в света
Унищожиха украинската ``Мечта`` - най-големият аероплан в света

" Мрия " е планиран и конструиран да придвижва руската совалка " Буран "

H1 X3 има система за задвижване на четирите колела с четири дизелови мотора, задвижващи всяко настрана колело. Но това, което е забавно, е вниманието към детайлите. Увеличената версия наподобява като тъкмо копие на действителния H1, улавяйки съвършено всички дребни елементи на дизайна извън. Интериорът на голямото транспортно средство наподобява повече на вътрешността на къща с дървен под. Интериорът наподобява е разграничен на две равнища, свързани със стълбище, и има тоалетна - без врата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР