Хулио Иглесиас ще навърши 80 години на 30 септември. По

...
Хулио Иглесиас ще навърши 80 години на 30 септември. По
Коментари Харесай

Какво сподели Чабели Иглесиас за брат си Енрике Иглесиас

Хулио Иглесиас ще навърши 80 години на 30 септември. По мотив годишнината му в Испания не спират да се вършат трибюти към най-известния испански реализатор на всички времена с повече от 300 милиона продадени записа по света.
 Анна Курникова, Енрике Иглесиас и какъв брой са пораснали близнаците им
Ето по какъв начин наподобяват близнаците на Анна Курникова и Енрике Иглесиас на четири

Времето лети

Преди дни беше пусната и втората серия от документалната поредност за Хулио Иглесиас Lazos de Sangre по стратегия TVE. Две от децата на Хулио -  Чабели и Хулио Иглесиас - младши вземат участие, с цел да опишат най-завладяващите истории от живота на татко си, доста от които незнайни, като момента, в който брат му Енрике крие от татко си Хулио Иглесиас, че ще става артист.

Чабели си спомня по какъв начин татко му съчетава кариерата си с грижите за трима младежи, които стартират да живеят собствен личен живот. " Бях малко непокорна ", показва дъщерята на артиста. " Хулио се държеше доста добре ", а Енрике " беше най-големият гамен ", показва Хулио Хосе Иглесиа - младши.

Дъщерята на Изабел Прейслер твърди, че татко й в никакъв случай не е предполагал, че едно от децата му ще тръгне по неговите стъпки в света на музиката: " Истината е, че никой от нас не се е замислял за това, защото Енрике го пазеше в загадка до последния миг. "

През 1993 година Енрике Иглесиас, благодарение на бавачката си, взема решение да опита шанса си в света на музиката, без обаче да каже нито на Хулио Иглесиас, нито на майка си Изабел Прейслер. " Първо Елвира Оливарес - дамата, която се грижеше за нас, разбра какво е намислил ", разкрива Чабели.

" Тя му заема и парите, тъй като не беше на ниска цена да отидеш в студио и да записваш песни ", прибавя брат му Хулио, който си спомня деня, в който Енрике му демонстрира демо на " Si tú te vas " - първият му сингъл и какъв брой голямо усещане, му прави песента.

И Хулио младши и Чабели са на мнение, че криенето на Енрике се дължи на обстоятелството, че не е желал да бъде свързван с татко си. " Мисля, че той искаше да го направи, просто с цел да покаже, че може да го направи. Той постоянно е бил доста самостоятелен и доста работлив ", прибавя сестра му и признава, че " незнанието беше това, което притесняваше татко ни, това беше най-трудното нещо. "

Конфликтът става обществен, когато признава за отчуждението си от татко си и по какъв начин двамата прекарват 10 години, без да си приказват. " Скарахме се по телефона. Той ми сподели " какво правиш, ти си вманиачен, за какво направи това, без да ми кажеш? Все отново аз съм в музиката от толкоз доста години. " Скарахме се, опаковах куфарите си и напуснах дома. ", споделя артистът на " Bailando ".
 Анна Курникова, Енрике Иглесиас и фамилната фотография, която показа някогашната тенисистка
Най-интимните моменти на Анна Курникова

Семейната фотография, за която всички приказват

Всичките му родственици обаче са доста щастливи за невероятния триумф на Енрике в Съединени американски щати, даже татко му, който съгласно Чабели " се усеща извънредно горделив от всичките си деца. "

" Той обаче е играч вид и желае да постоянно да печели и да бъде първи ", показва тя във връзка с съперничеството, което съществува сред татко и наследник.

" Понякога казваш неща, само че надълбоко в себе си не го чувстваш. Не съм сигурен дали татко ми се притесняваше, че Енрике не му споделя проектите си, само че това, което знам сигурно е, че татко ми е извънредно горделив с него и двамата доста се обичат. "
 Енрике Иглесиас на 48
Енрике Иглесиас в 24 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Десет години след тази случка Енрике и Хулио Иглесиас се срещат отново на концерт в Марбея, когато Енрике сяда измежду публиката, с цел да се наслаждения на концерта на татко си. Това означи края на хипотетичната им борба, за която толкоз доста се приказва. По думите на някой, който ги познава добре, като Чабели и Хулио младши, в този момент татко и наследник изпитват огромно удивление един към различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР