Хубавото на част от платформите и мрежите, които пък много

...
Хубавото на част от платформите и мрежите, които пък много
Коментари Харесай

Георги Малчев: Има все по-голямо търсене на хора с дигитални компетенции


„ Хубавото на част от платформите и мрежите, които пък доста хора хейтят, разбирайте обществените платформи или примерно някой от маркетплейсовете, местата, където хората могат да пазарят, е че те ни демонстрират силата на огромните масиви данни, които на какво стъпват - доста сигнали, в подтекст на консуматори. ”, споделя Георги Малчев.

Според Георги Малчев: „ Имаме български компании, които са на международно равнище: приказваме във връзка с „ blockchain ” технологии, „ LimeChain academy ”, са академия, която образова хора, надлежно някой от най-хубавите компании в тази област са в България. Има доста положителни компании, които вършат неща, които очевидно са на доста положително международно равнище, имаме и два института за работа с огромни масиви данни. Така, че в действителност знанията не са чак толкоз, да кажем, недостъпни. Въпросът е по какъв начин се прави тази, да го назовем, инфраструктура, която разрешава да се развиват компании, предприемачески бизнеси и умения в тази част. Но тук мисля, че към момента може да кажем, че сме длъжници в доста от тези области. ”
„ В администрация има доста хора, които доста се стараят, доста желаят да се случат нещата, само че има и други хора, които живеят в една такава доста ясна кутийка, при която: „ Ама то ще има видимост! “, т.е. когато има работещи камери, всички знаят и водачите на таксита споделят: „ Тук не мога да наруша, тъй като работят камерите. “
Повече за диалога на Георги Найденов с Георги Малчев можете да научите като гледате видеото:

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР