Хубаво е когато, въпреки дългогодишния брак зад гърба си, вместо

...
Хубаво е когато, въпреки дългогодишния брак зад гърба си, вместо
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм се пошегува със зъбите на жена си Виктория - slava.bg

Хубаво е когато, макар дългогодишния брак зад тила си, вместо да са си омръзнали един на различен, фамилните двойки не престават да поддържат освен огъня между тях, само че здравословния смях, предизвикан от закачките, които си вършат. Дейвид и Виктория Бекъм са точно от този вид сътрудници, задържали поравно както пристрастеността, по този начин и по детски свежия комизъм в своите връзки, предава Dir.bg.
Днес, 21 години откакто публично си споделиха "Да ", те наподобяват по-щастливи от всеки път и са превъзходен образец за това, че даже славата (явяваща се като причина за края на голям брой звездни романси) не е в положение да унищожи стабилната връзка посред им, калена от същинската обич.

Всеизвестен факт е, че Виктория рядко се усмихва пред фотографския обектив, в предишното даже самата тя е говорила по тематиката в разнообразни свои изявленията. Ето за какво когато сериозната физиономия на лицето ѝ за фотография бива изместена от радостно изражение, това се смята за същинско събитие... или най-малко измежду членовете на нейното семейство.

Наскоро 15-годишният ѝ наследник Круз реши да показа с почитателите си в своя Инстаграм, наброяващи впечатляващата численост от 1.7 млн. души, точно такова изображение, съпроводено от посланието "Очевидно майка ми може да се усмихва " и емотикон във формата на сърце.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР