„Хубаво е, когато говориш за върховенство на закона да спазваш

...
„Хубаво е, когато говориш за върховенство на закона да спазваш
Коментари Харесай

Борисов: Радев пак агитира в деня на вота

„ Хубаво е, когато приказваш за господство на закона да спазваш законите. Той през днешния ден отново агитира”. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов, откакто гласоподава на втория тур в София, във връзка изявлението на президента Румен Радев по-рано през днешния ден.
Румен Радев гласоподава на балотажа в София (ВИДЕО И СНИМКИ) "Ще поканя управлението на ЦИК, органите на реда и партиите, с цел да обсъдим всички пропуски в изборите ", съобщи той
„ Огромният брой недействителни бюлетини на първи тур и множеството сигнали за купени гласове компрометират доверието в изборния развой. Ще поканя управлението на ЦИК, органите на реда и партиите, с цел да обсъдим всички пропуски в изборите и отстъплението от честността на изборния процес”, сподели президента през днешния ден.

„ Явно единствено, когато печели, тогава изборите са почтени. Един мъж, обкръжен с Корнелия Нинова, Май Манолова, Елена Йончева, Татяна Дончев … те го ошашавиха този човек. Нека сме снизходителни. Аз просто не му завиждам”, разяснява Борисов.



Премиерът сподели, че през днешния ден е дал своя вот за това София да продължи да пораства и да става все по-хубава.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР