Хубаво е жените да знаят с какво си имат работа.

...
Хубаво е жените да знаят с какво си имат работа.
Коментари Харесай

Кусурите на мъжете според зодията

Хубаво е дамите да знаят с какво си имат работа. Зодията на мъжа може да издаде доста от характера му и това какви са кусурите му. Не всички сме безгрешни, само че всеки има условия, съгласно които избира колегата си. Ето и кои са минусите на мъжете съгласно тяхната зодия:
Овен
Поставя на фундамент
Мъжът Овен е занимателен и прелива от сила. С него не скучаете, той ви обгрижва и ви носи на ръце. Но е ужасяващ в едно отношение - слага обичаната на фундамент. Тя е най-прекрасната, най-сексапилната, най-умната и единствената почтена. Не е елементарно да се живее с подобен придирчив почитател. Когато настъпи времето да ви детронира, рухването от този висок фундамент боли! Има и още нещо - Овенът не понася да не е в центъра на вниманието ви. Мотото на връзката ви ще бъде: “И да нямаш различен Бог (познат, приятел/приятелка, куче/котка/рибка/питон), с изключение на мен. ” Разбира се, всички знаят, че е твърдоглав и инатлив, тъй че не е нужно да подчертаваме очевидното.
3-те зодии, които ще си имат бебе скоро
Телец
Ревнив и раздразнителен
Телецът ще ви бъде правилен сътрудник. Той ще ви купува бижута, кожи, мебели и ще ви обгрижва като квачка. Готов е да смачка всеки, дръзнал да ви обиди или навреди. Той е фамилен вид. Може да кръшне, само че рядко ще зареже половинката си. Много е сетивен. Но да си знаете - тежка гемия е. Ще минат години, до момента в който се накани да ви предложи сватба или общуване. Лошото при него е, че не е необятно скроен, обича да съди другите, твърдоглав е и е пъклен ревностен. На всичкото от горната страна е и раздразнителен. А когато стане въпрос за амнистия - забравете! Ако има олимпийска дисциплинираност по отмъстителност, Телецът ще е неизменим златен медалист.
Близнаци
Прекалено мислят
Тези хора са в положение да подлудят дамата, сглупила да се влюби в тях. На сутринта желаят едно, само че малко по-късно към този момент са на различен ум. Единственият метод да ги задържите, е да ги държите на отдалеченост. Между тях и думата “стабилност ” има големи пространства, изпълнени с пъстроцветни воали - това са всичките щури мисли, които се въртят в главите им, задвижвани от порива на интереса и въображението. За похлупак идва и тяхната анализаторска природа - те прекомерно доста мислят за любовта, тревожат се, подлагат я на дисекция, след това естествено се погнусяват от цялата работа, тъй като тя - любовта ви, не дава отговор на високия им аршин. Иди ги разбери!
Рак
Непоклатимо има вяра в мама
Те са буйни, грижовни, правилни, сантиментални и чувствителни. И зад този излъган облик на принц от приказките се крие разумен и прозорлив човек. Ракът си пада по пламенните дами, само че се обвързва с рационални и постоянни девойки. Най-лошото на връзката с Рак не е тяхната завладяваща обич, а това, че не могат да се откъснат от полата на майка си. В взаимозависимост от това какви са били връзките им, той или е травмиран от нея за безконечни времена, или пък е до гроб маминото синче. Единственото, което може да направи дамата, е в никакъв случай да не подлага на критика най-съвършената от всички майки. Нито гозбите й. Нито усета й. Нито домакинските й умения. Нищо!
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР