Хубаво е хората да знаят, че аз и моят екип

...
Хубаво е хората да знаят, че аз и моят екип
Коментари Харесай

Челен сблъсък: Депутат от ПП уличи Петков в интерпретации, организацията в София-област готви бойкот

Хубаво е хората да знаят, че аз и моят екип от София-област не сме се отказали от изборите. Ние просто протестираме против един опит да бъде дадена София-област на " Демократична България " с едно безпринципно, конюнктурно решение, без въобще да се регистрира спецификата на София-област и напъните, които екипът е положил, с цел да я отвоюваме от мафията, превзела общините там ". Това съобщи в студиото на Би Ти Ви Александър Дунчев, народен представител от „ Продължаваме промяната “ в последните два Народното събрание.

Така той опроверга изказване на Кирил Петков, изказано в предаването " Панорама ", че самичък се е отказал от присъединяване в предизборната борба, тъй като " можел да бъде по-полезен отвън листите ". А повода съгласно него била недоволството на партийната организация на Политическа партия в София-област от спускането на лидер там от " Демократична България ". 

По думите на Дунчев въпросният спуснат лидер на листа от Демократична България даже не е бил явен до последно. И дефинира изказванията на Петков като " тълкования ". 

Друго е известието, което съм му изпратил. И то приключва с това, че те би трябвало да вземат решение. Или си ревизират решението на Изпълнителния съвет на обединението ПП-ДБ да върнат водачеството в Следствен отдел към окръжна прокуратура на нашия екип, или нашият екип си потегля и да си търсят различен екип, други претенденти. Това е форма на митинг да покажем, че не сме съгласни да се постановат решения по този метод. Всъщност това е моделът, против който се борим - да сложим нашите хора накъде, посочи Дунчев.

Той изясни, че когато се чул с Кирил Пеков, бил в гората. Тогава някогашният министър председател го попитал по телефона: " Нали си склонен да си втори? ".

Какво му обяснил Петков във връзка на изместването му на второ място в листата, Дунчев не посочи.

" Ще го опиша в един идващ диалог, тъй като той е доста безнадежден. Днес желанието ми е да си ревизират решението ", бе сбит някогашният народен представител. 

Все отново завоалирано бяха дадени детайлности - някогашният министър председател обяснил на съпартиеца си, че трябвало да се създадат взаимни отстъпки с другите, т.е. Демократична България. Петков му предложил " неговото място " в София, както и водаческо място в други области. 

Всъщност ме тестваха дали ще клъвна и аз не клъвнах. Казах им - аз не съм за постове, аз съм за идеята, за която се борят хората в Столична община. И те не могат да го схванат, тъй като може би имат друга идея. И това е големият проблем ", разяснява Александър Дунчев. 

" Ние в случай че не променим " Промяната ", няма късмет " Промяната " да промени страната ", бе безапелационен съпартиецът на Кирил Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР