Хубаво е, че в момента е интересно, защото трябва да

...
Хубаво е, че в момента е интересно, защото трябва да
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: В момента целия свят се пренарежда, а ние се занимаваме с някакви краткосрочни цели

Хубаво е, че сега е забавно, тъй като би трябвало да се разбърка обстановката, с цел да може още веднъж да се подреди. Очевидна е политическата неустойчивост сега. 

Това разяснява пред Нова тв Левон Хампарцумян. 

Дали харесваме или не Продължаваме промяната, те са идващите политици, които си търсят мястото. Очевидно, че това, което Слави Трифонов прави, е инкарнация на предходното потомство политици, които желаят да си запазят мястото под слънцето. Сега отново ще чуваме всякакви обвинявания, които обаче са по-характерни за петокласници в кварталните дворове и банди, уточни той.

Знаете, че Трифонов до момента не ни е впечатлил с някакви блестящи кадрови оферти. Имат водач, който се появява по метод, който по-скоро разчита на трагичния резултат от появяването си, в сравнение с наличието си. Едни сценаристи какво да вършат - естествено, че те разчитат на непредвидени обрати. Всичко това в малкия екран е огромно достижение, само че в политиката това е тъкмо противоположното, тъй като хората желаят предсказуемост, непоклатимост, цели. А през днешния ден като че ли се занимаваме единствено със суперкраткосрочни цели - дали ще пращаме оръжие за Украйна, дали ще приемем актуализация на бюджета. Това са краткосрочни цели. В момента света се пренарежда и ние имаме потребност от средносрочно и дълготрайно обмисляне, с цел да можем да застанем н а картата като една просперираща и надеждна страна в Европейски Съюз, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР