„Хубаво е, че министърът на Украйна е в България, но

...
„Хубаво е, че министърът на Украйна е в България, но
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Индиректно въоръжаваме Украйна, управляващите да бъдат честни към хората

„ Хубаво е, че министърът на Украйна е в България, само че не и, че ние сме измежду последните страни, които посещава. Сега Дмитро Кулеба трябваше да пристигна и да ни помоли за нещо, което от дълго време страната ни трябваше да направи. Вижте какво се случва със Словакия – през днешния ден още веднъж изпраща оръжие на Украйна “. Това съобщи президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев пред Нова Нюз.

„ Управляващите не са почтени към българския народ. Да кажат дали не се доставят оръжия за Украйна. Според мен косвено това се прави посредством финансирането от Европейски Съюз и посредством Кинтекс. Виждате и в предприятието какви кавги се случват ", сподели още Плевнелиев.

" Ние имаме най-лошо скроената коалиция, която е формирана въз основата на омразата към Бойко Борисов и ГЕРБ. Тази четворна коалиция не може да стъпи на дребния пръст на тройната от 2005-2009 година Тогава под всеки министър имаше заместници от всички партии. Убеден съм, че ще има предварителни избори. Българска социалистическа партия и Демократична България ще опитат да го добутат до локалните избори, с цел да има избор 2 в 1. Популистките партии имат интерес да бутнат обединението по-рано, тъй като те печелят единствено когато няма избори две в едно. Това ръководство не може да се оправи, то единствено тегли заеми и задлъжнява нашите деца. Вчера Кирил Петков, тъй като Борисов се разхождал с джипки, се качил на камион. Това е популизъм “, безапелационен е Плевнелиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР