Хубава работа, ама... нашенска.Как работят служителите на общинското предприятие Чистота

...
Хубава работа, ама... нашенска.Как работят служителите на общинското предприятие Чистота
Коментари Харесай

Служители на Чистота изхвърлят пълни с боклуци чували в река ВИДЕО

Хубава работа, но... нашенска.

Как работят чиновниците на общинското дружество " Чистота " във Велико Търново? Събират боклуците в черни чували и ги хвърлят в извираща от северното подножие на връх Атово падало в Шипченска планина на Стара планина - река Янтра. За скандалните дейности оповестява свидетел в обществената мрежа Facebook, видя GlasNews.bg.

Освен чували, цялостни с трева и отпадъци, Влади Ванков, който сигнализира за казуса, забелязал и неизползваната ролка чували, също захвърлена в дерето на Янтра. Това е запазена марка на чиновниците на " Чистота ", безапелационен е търновецът.



До служащите на ``Чистота`` - спрете да изхвърляте чували цялостни с отпадъци и окосена трева в река Янтра! Улицата е ` " Крайбрежна`` против паркинга, до които има и огромен резервоар за отпадък.

" Защото никой естествен човек няма да си купи ролка чували, да употребява 4-5 и да хвърли останалите неизползвани в реката. Отчитате активност, ясни сте ", означи той в обявата в мрежата.

Влади не пропусна да се обърне към хората, които си хвърлят боклуците, където им падне. " Казвам на хората, които си изхвърлят боклуците където им падне - на вас не ви пука за личната ви земя, а се надявате на ромки с тенекии на минимална заплата да вървят и да ви чистят. Е вижте по какъв начин го вършат и това не е единствено тук ", написа той.

Мъжът споделя още, че в парка " Света гора " ситуацията е същото - боклукът също се изхвърля в дерето към пътя за ВТУ, а след което се затрупва с рязани клони и шубраци за прикритие. " Така е пред самия ректорат до паметника на Патриарх Евтимии, които е вдигнал ръце като вас ".

Влади Ванков оставя постскриптум към поста си: " Изчистихме след вашето ``чистене. " "

Вижте и видеокадри, които демонстрират многото чували с отпадъци: 



Ще бъдат ли наложени наказания на чиновниците и какво ще бъде мнението на предприятието, осъществяващо активност " Чистота " в старопрестолната столица - GlasNews.bg следи тематиката.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР