Huawei започва своята стипендиантска програма ICT Talents Training - Huawei

...
Huawei започва своята стипендиантска програма ICT Talents Training - Huawei
Коментари Харесай

Huawei търси младите ИТ таланти на бъдещето

Huawei стартира своята стипендиантска стратегия ICT Talents Training - Huawei SFTF Scholarship Program в България. Тя цели да открие най-хубавите локални гении в областта на информационните и осведомителните технологии и да им обезпечи нови благоприятни условия за развиване. В рамките на програмата китайският софтуерен колос ще избере 50 студенти , които ще имат опцията да преминат през онлайн образование в ИКТ сферата, водено от топ специалисти от Huawei, и след сполучливо положен заключителен изпит те ще бъдат наградени със стипендиантски пакет на стойност 2000 евро, както и най-новия таблет HUAWEI. В допълнение10-е най-хубави студенти от групата ще бъдат наградени като " golden seeds " и ще имат опция да стартират стаж в една от най-иновативните софтуерни компании в света-Huawei.

Изискванията към искащите да аплайват по програмата са да бъдат студенти на възраст до 30 години, със засилен интерес към ИКТ промишлеността, както и самодейни и подготвени за придобиване на нови познания. За да се включат в програмата, те би трябвало да изпратят CV и мотивационно писмо на, а повече за програмата могат да научат на особено основания за нея.

Срокът за кандидатстване е до 30 октомври 2021 година , а в средата на декември на публична онлайн гала ще бъдат оповестени имената на отличените по програмата студенти.

" В Huawei имаме вяра, че качественото обучение би трябвало да бъде налично за всички младежи, искащи да придобият познания, опит и да посеят семена за своето бъдеще. Искаме да създадем позитивно трайно влияние и да използваме нововъведенията, с цел да се оправим с световните провокации . Нашата цел е да дадем опция на младите гении да обменят отзиви и познания с експерти в ИКТ бранша ", разяснява Дженсен Ли, общоприет мениджърна " Huawei България ".

След като се подадат кандидатурата си по имейл, утвърдените претенденти ще би трябвало да се записват за програмата онлайн и да завършат 4 курса по ИКТ, предложени от Huawei. Курсовете обгръщат тематики като връзка с данни, решения за предпазване, разработка на AI, логаритми, свързани с обичайното машинно образование и доста други. Сред всички приключили сполучливо курсовете за самообразование и изпитите, Huawei ще избере топ 50.

" През последните години България се оказа измежду водачите в ИТ промишлеността в Източна Европа. Тук работят едни от най-талантливите ИТ експерти. В Huawei имаме вяра, че техните умения би трябвало да се развиват на ранен стадий, с цел да станат измежду най-хубавите експерти. Секторът става все по-привлекателен за младежите и ние желаеме да им дадем нужните познания и благоприятни условия да научат повече и да се развиват за по-светло бъдеще ", добавя Дженсен Ли.

Обучителната стратегия ICT Talents Training - Huawei SFTF Scholarship Program е една от главните обществено виновни начинания на софтуерния водач Huawei в България, която има за цел да приготви младите гении за действителния бизнес свят, като им даде уменията, знанията и метода на мислене, нужни, с цел да бъдат конкурентоспособни за работните места на бъдещето.

Повече за програмата ще откриете.
ЗА HUAWEI: Huawei е водещ международен снабдител на инфраструктура за осведомителни и информационни технологии (ИКТ) и интелигентни устройства. С интегрирани решения в четири основни области - телекомуникационни мрежи, ИТ, интелигентни устройства и облачни услуги - се ангажираме да донесем цифровия свят до всеки човек, дом и организация за един изцяло обвързван, образован свят. Цялостното портфолио от артикули, решения и услуги на Huawei са по едно и също време конкурентни и сигурни. Чрез намерено съдействие с екосистемни сътрудници ние сътворяваме трайна стойност за нашите клиенти, като работим за овластяване на хората, обогатяваме живота в домашна среда и въодушевяваме нововъведенията в организации от всякаква форма и мащаб. В Huawei нововъведенията са фокусирани върху потребителските потребности. Инвестираме доста в съществени проучвания, съсредоточавайки се върху софтуерните пробиви, които движат света напред. Имаме повече от 194 000 чиновници и работим в над 170 страни и райони. Основана през 1987 година, Huawei е частна компания, напълно благосъстоятелност на своите чиновници. Четено Коментирано Препоръчвано 1 Строителство и парцели 2 Икономика 3 Коментари и разбори 1 Коментари и разбори 2 Икономика 3 Политика и стопанска система 1 Строителство и парцели 2 Политика 3 Коментари и разбори
За повече информация посетете Huawei онлайн на или ни последвайте на:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР