Huawei тихомълком пусна смартфона Mate 60 Pro. Отличителна черта на

...
Huawei тихомълком пусна смартфона Mate 60 Pro. Отличителна черта на
Коментари Харесай

HUAWEI Mate 60 Pro със спътникова връзка вече се предлага в Китай за $960

Huawei тихомълком пусна смарт телефона Mate 60 Pro. Отличителна линия на модела е поддръжката на сателитна връзка.

Устройството е оборудвано с 6,82-инчов OLED LTPO екран с FHD + резолюция и адаптивна периодичност на освежаване от 0 до 120 Hz. Дисплеят е предпазен със стъкло Kunlun. Предната 13-мегапикселова камера за селфита и видео-разговори поддържа HDR-технология. Кръглият фотоблок на гърба на устройството получи настройка от 50 + 48 + 12 мегапикселови модули. Обявена е и функционалност за оптична стабилизация.

Под капака се намира неназован все още осемядрен чипсет (за който се приказва, че е Kirin 9000s), комбиниран с 12GB оперативна и до 1TB непрекъсната памет. Капацитетът на батерията е 5000 mAh, а мощността на бързото зареждане — 88 вата. Гласовата сателитна връзка се реализира посредством мрежата Tiantong.

Говори се и за съществуването на IP68 сертификация, 3D система за различаване на лица, вграден ИИI Pangu 3.0 и операционната система HarmonyOS 4.0. Производителят предлага четири цветови разновидността: зелен, сребрист, виолетов и черен.

Версията на смарт телефона с 12 GB оперативна памет и 512 GB непрекъсната памет се предлага за 6999 юана (около Щатски долар 960).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР