Huawei ще представи линията Honor 8X на 5 септември, но

...
Huawei ще представи линията Honor 8X на 5 септември, но
Коментари Харесай

Официални снимки и спецификации на неанонсирания Honor 8X Max се появиха в магазин

Huawei ще показа линията Honor 8X на 5 септември, само че в китайски онлайн магазин се появи страница с изложение, фотоси и спецификации на смарт телефона Honor 8X Max, предава Gizmochina.
Според наличната информация, смарт телефонът ще получи 7,12 инчов екран с резолюция 1080х2244 пиксела. Съобщава се още, че екрана ще заема 90% от лицевата част, което е реализирано с помощта на прореза във тип на капка.



Смартфонът евентуално ще работи въз основата на процесора Snapdragon 660 с 4 GB оперативна памет и 64 GB вътрешна памет. Но съгласно слуховете ще има опция за закупуване и на вид със 128 GB. Капацитетът на потребителската памет може да се разшири благодарение на microSD карта.



На задния панел се намира двойна камера с 16+2 Mp, а предната камера е 8-Мегапикселова. Honor 8X Max ще предложи на купувачите капацитивна батерия 4900 mah. Смартфонът ще работи под ръководството на Android 8.1 Oreo с фирмената надстройка EMUI 8.2. Към момента се предлага избор сред два цвята: Magic Night Black (черно) и Charm Blue (синьо).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР