Huawei очаква, че 2020 г. ще бъде "трудна" за нея.

...
Huawei очаква, че 2020 г. ще бъде "трудна" за нея.
Коментари Харесай

Huawei очаква трудна година - slava.bg

Huawei чака, че 2020 година ще бъде "трудна " за нея. Това разгласи, ротационният предсетател на борда на директорните на компанията Ерик Хсу, представен от CNET.

Той споделя, че 2019 година е била мощна година макар компликациите, само че новата година ще е по-сложна.

Huawei предвижда, че за 2019 година продажбите ще доближат 122 милиарда $, което е с 18% повече. Постижението е по-ниско по отношение на първичните упования, поради проблемите със Съединени американски щати, които включиха компанията в черен лист напролет на 2019 година

Въпреки това Huawei е съумяла да достави повече смарт телефони през предходната година - 240 млн., което е със 17% повече. Доставките е могло да бъдат още повече, в случай че не беше разногласието със Съединени американски щати.

Хсу разяснява, че американското държавно управление е основало комплицирана конюнктура, която затруднява Huawei "да оцелява и да се развива ". Той отбелява, че Huawei ще би трябвало да построи лични мобилни услуги, които да са опция на продуктите на Гугъл, с цел да може да си подсигурява, че ще продава смарт телефоните си на международния пазар. "Оцеляването ще е първият ни приоритет ", споделя Хсу.

Според клюки в края на декември, Huawei към този момент е почнала дейна работа по различни услуги на тези на Гугъл, като те се създават от екипи в Индия. Компанията не е давала детайлности, само че всичко това наподобява като част от нейния огромен "план Б ", който включва и лична мобилна операционна система.

Разработката на всичко това ще отнеме време, само че фактически ще е значимо за компанията. Основното предизвикателство ще бъде не самото основаване на услугите, а популяризирането им измежду потребителите и убеждаването им, че те са добра опция на Android и услугите на Гугъл.

Източник: Vesti.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР