Huawei обяви старта на новата си сервизна кампания „Цветно лято

...
Huawei обяви старта на новата си сервизна кампания „Цветно лято
Коментари Харесай

Huawei стартира нова сервизна кампания “Цветно лято с Huawei” от 22 юни

Huawei разгласи старта на новата си сервизна акция „ Цветно лято с HUAWEI ". В разгара на лятото компанията предлага свежи благоприятни условия, с която по едно и също време да предпазите обичания си Huawei смарт телефон и да разнообразите визията му и да се отличите.

По време на акцията всеки клиент, посетил на място Центъра за обслужване на клиенти на ул. " Леге " No 6, получава 40% отстъпка за закупуване и слагане на цветно защитно фолио на телефона с марка Huawei. Това дава чудесна опция да персонализирате вашето смарт устройство и да отбрани неговия екран и заден панел. Всеки участник в „ Цветно лято с Huawei " може да избере от наличните цветове и дизайни съгласно персоналния си жанр, усет и желания. Това ви дава опция да бъдете сигурни и неотразими във всички вероятни летни сюжети.

Кампанията е в действие от 22 юни до 31 юли 2020 година в това число като всеки петък Huawei предлага и спомагателна изненада. Всеки клиент на място в Центъра за обслужване на клиенти може да получи специфичен подарък след осъществен ремонт на Huawei устройство. Това е годно за всеки петък по време на интервала на лятната акция.

Повече информация за акцията може да разгледате тук или да се свържете с представител на Huawei на безплатния телефон на обслужване на клиенти - 0800 18818.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР