Huawei неотдавна представи новите флагмани Mate 10. Производителят ги позиционира

...
Huawei неотдавна представи новите флагмани Mate 10. Производителят ги позиционира
Коментари Харесай

DxOMark: камерата на Huawei Mate 10 Pro е по-добра от камерата на iPhone 8 Plus

Huawei наскоро показа новите флагмани Mate 10. Производителят ги нарежда като интелигентни устройства, в които фокусът е подложен върху изкуствения разсъдък.
Неизвестно за какво, Huawei не се спря изключително доста върху опциите на двойната съществена камера. Но след четири дни, китайският производител може да каже, че неговата камера е по-добра от “осмиците” на Apple.



Едва ли през идната година някой ще може да изпревари Apple по продуктивност, само че при правенето на фотоси, Huawei несъмнено е по-напред. При тестванията на DxOMark, смарт телефонът Huawei Mate 10 Pro получи междинен бал от 97 точки и зае второто място в рейтинга. Пред него е само Гугъл Pixel 2, а бронза си поделят Phone 8 Plus и Samsung Galaxy Note 8.

Сред достолепията на камерата в Mate 10 Pro, експертите на DxOMark показаха високата подробност и ниското равнище на шумове, необятният динамичен диапазон при контрастните подиуми и доста положителното боке, високото качество на фотосите с потребление на фотосветкавица и качеството на фокусирането.



Единствените дефекти, които не дадоха опция за заемане на първото място е малко по-наситеният червен цвят и леко занижената подробност при ниска осветеност на сцената.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР