Huawei има ново попълнение в серията смартфони nova, като в

...
Huawei има ново попълнение в серията смартфони nova, като в
Коментари Харесай

Huawei nova Y70 Plus има огромна батерия и голям екран

Huawei има ново попълнение в серията смарт телефони nova, като в тази ситуация става дума за бюджетния nova Y70 Plus. Засега той дебютира в Китай и Южна Африка, само че е допустимо да се появи и в други райони.

Телефонът включва IPS екран с диагонал 6.75 инча, резолюция HD+ и капковиден разрез за 8-мегапикселова селфи камера. Поне на този стадий няма данни за потребления чипсет, само че към него ще има 4GB RAM и 128GB разширяема памет. Батерията е с потенциал 6000 mAh, което ще обезпечи забележителна устойчивост. Има и поддръжка за бързо зареждане до 22.5 вата.

Основната камера е сложена в елипсовидна секция на гърба и е тройна. Тя се състои от 48MP датчик с бленда f/1.8, 5MP с ултраширок обектив (120 градуса) и 2MP за портретни резултати. В софтуерно отношение е употребена EMUI 12, която е основана на Android.

Сред останалите параметри са Wi-Fi n, Bluetooth 5.1 и 3.5 мм жак за слушалки. Има и вграден в профил на структурата читател на отпечатъци. Телефонът ще се предлага в наследник и черен цвят.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР