Huawei Consumer Business Group представи най-новото попълнение към серията MatePad

...
Huawei Consumer Business Group представи най-новото попълнение към серията MatePad
Коментари Харесай

HUAWEI представи MatePad Paper: първият таблет с електронно мастило за писане и водене на бележки -

Huawei Consumer Business Group показа най-новото попълнение към серията MatePad - таблетът с електронно мастило (E Ink) HUAWEI MatePad Paper. Както подсказва името му, устройството предлага актуален метод на водене на бележки, напомнящ писането на хартия, и естествено чувство при четене. Освен че е първото в света устройство с електронно мастило (E Ink), получило документа на TÜV Rheinland Paper Like Display за щадящо очите четене, HUAWEI MatePad Paper се предлага пълнофункционална поддръжка на HUAWEI M-Pencil (2-ро поколение), което дава благоприятни условия за по-разнообразно и продуктивно потребление.

Първият таблет с електронно мастило (E Ink) на Huawei за новаторско преживяване, наподобяващо писането на хартия

HUAWEI MatePad Paper разрешава на потребителите да четат и пишат удобно с прекарване, наподобяващо писане на хартия,. Иновативният дизайн придава по едно и също време тип и чувство като при книга. Наследявайки емблематичната минималистична хармония на серията MatePad, HUAWEI MatePad Paper идва с интегриран дизайн с покритие от веган кожа. Деликатната текстура носи изисканост на тип, като в същото време подсигурява безпрепятствено, копринено захващане. HUAWEI MatePad Paper е извънредно мобилен, с тъничък профил и тегло от почти 360 грама, предоставяйки комфортно за четене устройство в дланта на ръката.

HUAWEI MatePad Paper разполага с удобен за очите 10,3-инчов HUAWEI FullView екран. Той е минал 10 професионални теста от TÜV Rheinland, с цел да стане първият в света дисплеен модул с електронно мастило (E Ink), който получава документа TÜV Rheinland Paper Like Display. В допълнение, таблетът минава в Smart Refresh режим, който настройва самичък честотата на освежаване на екрана съгласно наличието, което потребителите преглеждат.

Уникална композиция от екран и химикалка за революционно офис преживяване

HUAWEI MatePad Paper е оборудван с HUAWEI M-Pencil (2-ро поколение), която поддържа 4096 степени на напън за безпрепятствено преживяване при писане, както и ниска инертност от 26ms. Ще изпитате чувството за писане върху хартия сега, в който върхът на писалката срещне екрана на таблета и чуете приятния „ шумолящ “ тон.

За да даде преживяване, напомнящо писането на хартия, HUAWEI MatePad Paper поддъряа познатите от серията MatePad двойно допиране за превключване, автоматизирано Bluetooth свързване и магнитно зареждане, и прибавя голям брой нови функционалности като Annotate и Split-screen бележки. HUAWEI MatePad Paper служи като повсеместен инструмент за водене на мемоари - от писане през аудио запис до преобразяване на ръкопис в текстов файл, позволявайки на потребителите оптимално улеснение и работливост.



Super Paper за авангардно смарт офис преживяване

Като част от Smart Office фамилията, HUAWEI MatePad Paper разрешава безпрепятствено свързване сред устройствата на Huawei в едно супер устройство. Когато потребителите изпитват отмалялост на очите при четене от компютър или смарт телефон, те могат безпроблемно да трансферират наличието към HUAWEI MatePad Paper, с цел да се насладят E Ink екрана. Потребителите могат също да употребяват HUAWEI MatePad Paper като в допълнение устройство за компютър, което разрешава непосредствено прекачване на файлове, без потребност от имейл или приложения от трети страни. Мощните функционалности за съгласуваност в действителност отстраняват бариерите сред устройствата и усъвършенстват свързаността за реализиране на по-висока работна успеваемост.

Производителност, която дава отговор на всички условия

Като изгряваща звезда в новаторските технологии, HUAWEI MatePad Paper обезпечава висока продуктивност с помощта на своя водещ в промишлеността хардуер. Мощният му чип разрешава безпрепятствено преживяване при четене и писане, а огромният потенциал на батерията - продължителна работа, с режим на подготвеност до 4 седмици и изцяло преживяване при сърфиране от към 6 дни. Устройството също по този начин поддържа бързо отключване посредством пръстов отпечатък, защитавайки сигурността на данните и поверителността на потребителите. По отношение на връзките, характеризира с поддържане на постоянен сигнал с ниски разстройства, а двойни високоамплитудни високоговорители създават поразителни звукови резултати макар тънкия корпус и дават на потребителите потапящо аудио преживяване.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР