Huawei Consumer Business Group (BG) представи на международния търговски панаир

...
Huawei Consumer Business Group (BG) представи на международния търговски панаир
Коментари Харесай

Huawei представи най-новия си продукт Al Cube с вграден Alexa

Huawei Consumer Business Group (BG) показа на интернационалния търговски панаир IFA 2018 в Берлин, най-новия си артикул 2-в-1 артикул HUAWEI AI Cube – аудио тонколона с 4G рутер. Така компанията означи формалното си нахлуване в новоразвиващия се пазар за „ умни “ тонколони.

Huawei Al Cube дава на потребителите нов и по-удобен метод за свързване към интернет и ръководство на смарт устройство, като в същото време обезпечава висококачествено аудио в стилен формат и минималистичен дизайн. Huawei AI Cube e новаторски артикул, който сплотява водеща софтуерна телекомуникационна компания и невероятната AI платформа на Amazon.

„ Като водач в промишлеността, Huawei носи отговорност да подсигури безпроблемна съгласуваност и опция за реализиране на изцяло смарт прекарване. За тази цел, Huawei интензивно укрепва своето продуктово портфолио като усилва все по-широката си гама от артикули с AI технология, като продуктът Huawei AI Cube е най-новият в тази посока “, сподели Ричард Ю, CEO на Huawei Consumer BG. Той още показа, че “HUAWEI AI Cube е тонколонка с изкуствен интелект, която разполага с богата гама от функционалности, демонстриращи обвързаността на Huawei с иновативността. Huawei AI Cube e неудържим артикул със своето комбиниране на водеща телекомуникационна технология и невероятната AI платформа на Amazon, който сигурно ще впечатли потребителите “.

Huawei AI Cube поддържа Wi-Fi с помощта на системата си 4G LTE, и по този начин дава отговор на възходящите потребности за непрекъсната връзка, присъщи за всички смарт устройства. Настройката на рутера е лесна и изисква единствено 4G сим карта, която да е включена в мрежа, с цел да може да се откри бърза интернет връзка при LTE Category 6 скорости (300Mbps при сваляне). Huawei AI Cube е също по този начин съчетаем със стандарта Wi-Fi – 802.11ac, което значи, че рутерът е с двойна връзка и е кадърен да работи и на двата 2.4 GHz и 5GHz канала и може да предава данни през LAN на скорост до 1.200Mbps.

HUAWEI AI Cube идва с вградена платформата на Amazon – Alexa. Потребителите могат да беседват напълно действително с Alexa, да си пускат музика, ръководят смарт устройствата в дома си и да получат достъп до над 50 000 Alexa умения. Само би трябвало да попитат.

„ Huawei AI Cube комбинира няколко продукта в един, като балансира смарт функционалността с висококачествения тон “, показа Пит Томпсън, вицепрезидент на Alexa Voice Service. “Вълнуваме се като гледаме по какъв начин Huawei дава на потребителите в Европа натурален метод за възпроизвеждане на музика, ръководство на интелигентните домашни устройства и достъп до хиляди умения. “



По отношение на самите високоговорители, Huawei AI Cube е построен с огромна 400 мл звукова камера и алуминиева диафрагма, което разрешава на високоговорителя да възпроизведе високачествено аудио с кристално чисти междинни и високи честоти, както и изчерпателен бас. Аудио сигналът също е усъвършенстван, с помощта на личното аудио решение на Huawei – Huawei Histen, който е включен в огромна част от устройствата на Huawei. С Huawei Histen се прибавят нови функционалности към AI високоговорителя като виртуален бас, линеен фазов еквалайзер, адаптивен надзор, различаване на глас от далечно разстояние и други.

Всички гореспоменати технологии, които се поддържат от Huawei AI Cube, са опаковани в малко бяло матирано тяло с непрекъсната 3D мрежа. Нещо повече, портовете са скрити под основата, което му разрешава елементарно да се слее с всеки домакински интериор.

Заедно с анонса за HUAWEI AI Cube, Huawei показа и Huawei Locator - мощна и компактна локализираща станция, която подкрепя продължителни действия и режими Standby, както и четирите съществени световни навигационни систематични (GNSS) стандарта, а имено GPS, GLONASS, Galileo и Beidou. Устройството е съвместимо с nano SIM и eSIM карта и поддържа световен роуминг като регистрира местоположението съвсем в действително време и дава редица услуги, в това число SOS бутон, Geofence и BLE Found – услуга, основана на непосредственост, която задейства звукова тревога на Huawei Locator, когато сдвоен смарт телефон е на разстояние до 10 метра от устройството. Huawei Locator е основан като крепко, многофункционално устройство с IP68 рейтинг, което го прави подобаващ за всевъзможен тип действия на закрито или навън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР