Huawei бе домакин на голямото откриване на най-големия флагмански магазин

...
Huawei бе домакин на голямото откриване на най-големия флагмански магазин
Коментари Харесай

Най-големият в света флагмански магазин на Huawei отвори врати в Шанхай

Huawei бе хазаин на огромното разкриване на най-големия флагмански магазин на Huawei в Шанхай на улица „ Източен Нанжинг “. Магазинът се намира в постройка Нанкин в процъфтяващия търговски център на града с бизнес повърхност от близо 5000 кв.м.

Сградата е издигната през 1945 година в жанр арт деко от английски магнат за недвижими парцели – господин Силас Аарон Хардун. След акуратен ремонт с съвременен дизайн и материали, историческата постройка закупи нов живот, където хората се забавляват, учат, споделят и вършат нововъведения.

“Huawei постоянно e ценял мощната връзка със своите консуматори като тя не е просто сред покупател и продавач. Компанията ни има доста по-дълбока връзка с нашите клиенти. Флагманският ни магазин е място, където потребителите, комерсиалните ни сътрудници и разработчиците се събират дружно “ - показа Ричард Ю, Изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group. „ Huawei постоянно построява зона на безгранична съгласуваност - Seamless AI life, която дава опция на потребителите да изследват опциите на AI живот, където безгранична съгласуваност и IOT са вплитат в едно цяло. “

Вековна постройка, възобновена със актуален дизайн

Сградата е избрана като историческа постройка от II степен и е била в миналото дом на известната в Шанхай компания - Laou Kai Foo & co. Сградата е очевидец на възходи и падения на комерсиалния живот в Шанхай през последните 100 години. При последното си обновяване, постройката Нанкин се трансформира в „ Градският площад “ на Huawei.

Huawei резервира истинската форма и функционалност на тази постройка посредством новаторски дизайн, тъй че постройката да резервира своя сексапил. Тази културна и историческа забележителност бе възобновена, с цел да посрещне ново потомство от консуматори.

Оригиналната вътрешна архитектура е непокътната, а материали като декоративната мозайка terrazzo укрепват историческата визия на новата постройка

Цялата продуктова зона на първия етаж е проектирана с огромни и транспарантни стъклени прозорци, с цел да се внесе допустимо най-вече естествена светлина, което като се изключи че понижава потреблението на сила, отстранява бариерите сред вътрешно и външно пространство.

В зоната на първия етаж – HUAWEI Seamless AI life, е употребявано делене на пространството в жанр арт деко. Окаченият таван основава чувството за многопластовост. Гениалните дизайнери са постигнали баланс сред форма и функционалност, скривайки изводите за климатичните системи, панелите за достъп и всяко помощно техническо съоръжение.

Seamless AI life

“Благодарение на 5G и AI технологиите интелигентното и интегрирано потребителско преживяване посредством Seamless AI life е допустимо. Думите в действителност в действителност не могат да опишат до каква промяна на нашия живот ще докара това. Затова желаеме потребителите да дойдат в нашия флагмански магазин, с цел да изпитат персонално всички улеснения, които предлага усъвършенствания AI живот, който идва напълно скоро “, споделя Херман Жу, CMO на Huawei.

На първия етаж e изложена цялостната продуктова гама на Huawei, покриваща 12 разнообразни потребителски сюжети. Тук потребителите могат да тестват и закупят продуктите, които са ги впечатлили.

Вторият етаж разкрива интелигентно прекарване в още 5 разнообразни сюжети: Smart Home, Mobile Office, Fitness & Health, Easy Travel и Entertainment. Потребителите могат да усетят интелигентно свързвания живот, с помощта на функционалности като „ прекосяване на домакински режим с един клик “, мултиекранна колаборация, синхронизация на данни в действително време, MeeTime и елементарно пътешестване. Те могат действително да видят изгодите от удобството, импортирано от научно-техническия напредък.

„ Градският площад “ приветства хора с близки ползи

Флагманският магазин разполага с доста обществени пространства. Вътрешният двор на постройката Нанкинг се трансформира в атриум с необятни стълбища, свързващи разнообразни етажи и лампа от тавана, симулираща слънчевата светлина. Клиентите могат да седнат до стълбите и да отдъхнат или да се разхождат с другар и тестват разнообразни прекарвания в магазина.

Социалните диалози се организират на първия етаж в HUAWEI Community. Флагманският магазин работи взаимно с видео екипа на Huawei и особено предложения известният китайски режисьор Онг Ксиашуяи, с цел да показа по време на откриването свои вълнуващи истории при основаването на филми.

Третият етаж става хазаин на фотоизложба с име „ Clairvoyant Proverb “ по случай огромното разкриване на магазина. Там ще бъдат изложени фотографиите на известно фотостудио в Шанхай – Wangkai Photograph, както и творбите на други локални фотографи, показващи очарованието на Шанхайския бунд и динамичната и на моменти бурна история на ул. „ Източен Нанжинг “.

Флагманският магазин на Huawei ще бъде хазаин и на редица безвъзмездни лекции – всяка седмица над 60 лектори ще приказват по разнообразни тематики - от видео продукция и програмиране до фитнес и музика. Творци и софтуерни специалисти от целия свят, както и локални художници ще бъдат канени за художествени салони, шерване на срещи и диалози с разработчици. С всичко това Huawei основава общественост за връзка и шерване, където всеки консуматор може да се причисли.

Флагманският магазин ще покрие цялостната потребителска гама на Huawei, а посетителите ще имат опция да поддържат връзка на място с към 200 консултанта, идващи от разнообразни сфери на живота - спорта, музиката, танца, влогването и други, на към 10 разнообразни езика.

Изграждането на профилирани центрове, където потребителите да могат да се допрян до Seamless AI Life бъдещето, за което работи Huawei, e основна част от тактиката на компанията за директна връзка с нейните консуматори. Oчаква се подобен център да отвори порти и в България още до края на 2020 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР