Хуан Карлос Наваро даде обширно интервю за Mundo Deportivo в

...
Хуан Карлос Наваро даде обширно интервю за Mundo Deportivo в
Коментари Харесай

“Ла Бомба” Наваро: Вярвам, че можех да помогна още

Хуан Карлос Наваро даде обстойно изявление за Mundo Deportivo в навечерието на церемонията по отдръпването на №11 на Барселона, като в думите на иконата на “блаугранас” се усеща лека мъка поради метода, по който завърши кариерата си предишното лято. В момента най-хубавият изпълнител в историята на Евролигата работи за родния си клуб, като няма съответна служба, само че оказва помощ при работата с подрастващите и се учи от близко на процесите в ръководството на клуба.

“Сега се усещам доста добре. Първите няколко месеца бяха тежки. Начинът, по който си потеглих, несъмнено не беше съвършен. Вече съм казвал, че ми се искаше клубът да се бе отнесъл друго. Заявявал съм, че можех да продължа още година и можех да оказа помощ още. Но съм позитивно надъхан и виждам напред към всички способи, по които мога да съм потребен на Барселона”, споделя Наваро в този момент.

A Euroleague Basketball Legend!

Tonight, celebrate the retirement of the famous @FCBbasket number 11 jersey!

Juan Carlos Navarro pic.twitter.com/oh5B73k6so
— EuroLeague (@EuroLeague) March 1, 2019
“Отборът върви добре. Отказването е най-трудното нещо за всеки баскетболист, само че това е действителността и няма какво да се прави, с изключение на да продължиш напред”, прибавя “Ла Бомба”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР