HTC публикува финансовите резултати на компанията за месец октомври, които

...
HTC публикува финансовите резултати на компанията за месец октомври, които
Коментари Харесай

Годишният доход на HTC за първи път ще бъде под $1 милиард

HTC разгласява финансовите резултати на компанията за месец октомври, които напълно не са положителни.
Един от международните водачи в производството на смарт телефони стартира всеки месец да демонстрира антирекорди по осъществен приход. HTC дава позитивни прогнози за генериране на облага към края на годината, само че това надали ще се случи.

За месец октомври HTC има приход от $42,6 милиона. Въпреки че този резултат е с 4% по-висок от резултата на предишния месец ($40,6), няма аргументи за наслада. Преди година компанията имаше приход от $200 милиона за същия интервал. И това не е всичко.

Общо за изтеклите 10 месеца HTC има приход в размер на $676,8 милиона, а преди година за същите месеци приходът бе $1,7 милиарда. Тоест, явно е, че тази година приходът на HTC няма да доближи до $1 милиард . Това се случва за първи път в над десетгодишната история на компанията.

Засега не е ясно дали новият блокчейн смарт телефон Exodus 1, на който компанията разпорежда доста огромни очаквания, ще усъвършенства обстановката. Още повече, че неговите продажби стартират от идващия месец.

Да си напомним, че наскоро HTC направи огромни съкращения в щата и предприе редица други непопулярни ограничения за понижаване на разноските за да стартира да печели. Доколко продуктивни са тези ограничения ще разберем идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР