Хризантема В традиционната китайска медицина хризантемата се използва като средство

...
Хризантема В традиционната китайска медицина хризантемата се използва като средство
Коментари Харесай

Цветятата, със страхотни лечебни свойства, които задължително трябва да притежавате!

Хризантема

В обичайна китайска медицина хризантемата се употребява като средство за поддържане на очното здраве. Хризантемата е потребна още при простуда, грип и висока температура. 



Лавандула

Лавандулата се употребява необятно в медицината. С дестилат от лавандула се обогатяват доста кремове, козметични артикули за кожа и коса, успокояващи възпалението мехлеми за стави и навяхвания.

Лавандулата е доста потребна при бодърствуване, тъй като има мощно успокоителен резултат. 

Може да се ползва под формата на капки етерично масло или запарка от сухи листа.

Роза

Благоуханната, нежна и красива роза е доста богата на потребни етерични масла, които имат и мощно лековити свойства.

Розата има мощно успокояващо влияние върху нервната система, оказва помощ при стрес и липса на сила. Освен това усъвършенства сърдечносъдовата система.

Лайка

Лайката е най-често употребяваната билка за билков чай и това не е инцидентно. 

Тя усъвършенства съня, оказва помощ за отпущането на нервната система, успокоява стомаха, балансира чревната флора и е ефикасна при грип и простуда.

Мимоза

Мимозата има изключителни лечебни свойства и цветовете ѝ се употребяват в парфюмерийната промишленост заради прелестните си благоуханни масла.
 Тези 3 неща ще привлекат единствено благополучие и обич в дома ви! Тези 3 неща ще привлекат единствено благополучие и обич в дома ви!
Допълнително благополучие и още повече обич в никакъв случай не е излиша, а можем да я поканим в дома си доста елементарно с няколко трика. Много растения...

Кората на мимозата има успокояващи свойства, понижава напрежението и покачва тонуса на тялото. Подходяща е при безпокойствие и усложнения в съня.

Хибискус

Белият хибискус се употребява в китайската и индийската обичайната медицина от епохи поради лечебните свойства на цветовете му и маслата, извлечени от тях.

Хибискусът е потребен за сърдечносъдовата и по-специално кръвоносната система. Изследванията сочат, че даже понижава неприятния холестерол и възстановява високото кръвно налягане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР