Христо Янев е новият старши треньор на Ботев./Враца/, съобщиха от

...
Христо Янев е новият старши треньор на Ботев./Враца/, съобщиха от
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ обяви Христо Янев за новия старши треньор на отбора

Христо Янев е новият старши треньор на " Ботев "./Враца/, оповестиха от клуба.
Той подписа своя контракт и от през днешния ден поема кормилото на отбора.
Янев ще работи със своя асистент треньор Калоян Генов, а в щаба остават досегашният асистент треньор Ивайло Димитров, треньорът на вратарите Христо Митов и кондиционният треньор Ивайло Младенов.
44-годишният експерт за последно работи в " Пирин " /Благоевград/. Преди това е водил тимовете на " Миньор " /Перник/, " Нефтохимик " и ЦСКА, с който става притежател на Купата на България, до момента в който тимът се състезава в Трета лига.
Христо Янев бе показан на тима от ръководителя на УС Вангел Вангелов и члена на УС Валентин Лилов.
„ Имахме малко време да решим кой да наследи Даниел Моралес. Мачът ни с " Берое " е в петък. Преговаряхме с няколко треньори – българи и чужденци. С Христо Янев обаче говорихме на един език. Той сподели упоритост за работа и ние сме уверени, че ще внесе позитивен подтик в тима. Имаме положителни футболисти и резултатите сигурно не дават отговор на опциите ни. Уверени сме, че Янев разполага с нужните качества да стабилизира представянето на тима в Първа лига. Продължаваме тактиката да залагаме на младата генерация български треньори. Такива бяха и Росен Кирилов, и Даниел Моралес “, съобщи Валентин Лилов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР