Христо Стоичков рядко говори за български футбол, но когато го

...
Христо Стоичков рядко говори за български футбол, но когато го
Коментари Харесай

Стоичков посъветва "Лудогорец" да използва повече български футболисти

Христо Стоичков рядко приказва за български футбол, само че когато го прави постоянно изрича сериозно мнение. Легендарният футболист даде изявление пред хърватското издание " Спортске новости ", в което разиска най-различни тематики, най-много от протичащото се на Балканския полуостров. Стоичков засегна и " Лудогорец ", обяснявайки, че българският първенец не развива локалните гении.

" За страдание в този момент българският футбол не е като преди. Виждате, че в най-хубавия български тим – " Лудогорец ", има единствено двама българи. По този метод не може да развиваш локалните гении и националния тим ", разяснява Стоичков пред изданието, съветвайки разградчани да постановат повече българи в състава.

Той напусна България преди няколко години, откакто беше треньор на " Литекс ", а след това за малко и на ЦСКА при размяната на акции сред " Титан ", Гриша Ганчев и Александър Томов.

Стоичков разяснява и Ивайло Петев, с който не крие, че е в близки връзки и доста харесва. Легендарният футболист изясни, че е неприятно сюрпризиран от метода, по който Петев беше освободен от " Динамо " (Загреб) през лятото.

" Петев е добър, само че за какво по този начин го изгониха от " Динамо ". Не постъпиха по никакъв начин правилно. Доколкото знам, той е бил доста добър към хората от " Динамо ", добави Стоичков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР