Христо Стоичков проведе онлайн среща с деца по случай Световния

...
Христо Стоичков проведе онлайн среща с деца по случай Световния
Коментари Харесай

"Никога не се отказвайте от мечтите си": Стоичков вдъхнови деца и младежи с диабет

Христо Стоичков организира онлайн среща с деца по случай Световния ден за битката с диабета. Събитието бе проведено от асоциация " Докосни Дъгата " и в него късмет да зададат своя въпрос имаха деца и младежи с диабет Тип 1.

Основна цел на самодейността бе момчетата и девойките да бъдат стимулирани да се хранят здравословно, да водят деен метод на живот и да получат отличния образец на Стоичков за това по какъв начин да преследват фантазиите си и да порастват като дейни и качествени членове на обществото ни.

Снимка: btvnovinite.bg

Събитието се организира в онлайн формат заради пандемията от ковид и с оглед спазването на противоепидемичните ограничения в страната.

По време на срещата децата чуха доста скъпи препоръки и житейски уроци от Камата, като от самото начало имаха опция да му задават и въпроси по отношение на книгите " Христо Стоичков. Историята " и " Историята на Стоичков за деца ". Модерният ляв показа пред малчуганите забавни обстоятелства както за клубната си кариера, по този начин и за миговете, в които е носил фланелката на националния тим. Разказа за детските си години, за треньорите, идолите, самостоятелните триумфи и любовта си към България.

Стоичков означи, че като дете постоянно е следвал фантазиите си, а неговият темперамент му давал сили да не се отхвърля в сложните моменти.

Най-успешният футболист на България не пропусна да подчертае и значимата роля на фамилията и приятелите по пътя към триумфа.

" Винаги съм следвал това, което съм желал да реализира в моя живот. Постигнах детските си фантазии, само че има една несбъдната фантазия за мен и моите сътрудници от 1994 година – да достигнем до край на международно състезание, тъй като бяхме ограбени от един френски арбитър. Не обичам да споделям думичката " аз ", тъй като е доста несъответствуваща. Винаги споделям моето семейство, моите другари, моите съотборници, моите сътрудници, моите почитатели. Без тях няма по какъв начин да постигнеш нищо в живота. И без родителите си. Горд и благополучен съм, че съумях да последвам фантазиите си и да ги сбъдна ", показа Стоичков.

Той пожела на всички деца също да се борят за фантазиите си, да не се предават в сложните моменти и даде обещание, че постоянно ще им оказва помощ и те могат да разчитат на поддръжката му. " С темперамент и хъс всичко се реализира! ", увери ги той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР