Христо Стоичков определено може да научи внучката си на много

...
Христо Стоичков определено може да научи внучката си на много
Коментари Харесай

Христо Стоичков учи внучката си на риболов

Христо Стоичков несъмнено може да научи внучката си на доста неща. Но в този момент няма да го видите по какъв начин я насърчава да тича след футболната топка, а по-скоро ѝ дава упътвания в друго негово обичано занимание, а точно - риболова.

Дъщерята на най-известния български футболист - Мика Стоичнкова разгласява фотография в своя Инстаграм профил, на която щастливият дядо учи Миа по какъв начин да хвърля въдица.

Публикация, споделена от (@mstoitchkov) на Сеп 21, 2020 в 4:59 PDT

Това е една от дребното фотографии в обществената мрежа, на която Мика демонстрира щерка си. Тя е към този момент на 4 години. Миа е дъщерята на Мика от връзката ѝ с Айкут Рамадан. Двамата се разделиха предходната година, а по-късно Мика изтри всички свои фотоси от Instagram. Сега там още веднъж има фрагменти, само че те са от новия живот на дъщерята на Христо Стоичков.

Преди няколко дни Мика разгласява и други фрагменти от България, от които излиза наяве, че е отдала на разходки в планината. Явно е решила за известно време да смени ситуацията, защото Мика живее в Маями и доста по-често в нейния профил в обществената мрежа можем да забележим фотоси от слънчеви дестинации и красиви плажове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР