Христо Слави РачевКой обича да му натякват, че е слаб

...
Христо Слави РачевКой обича да му натякват, че е слаб
Коментари Харесай

Първата плочка от доминото

Христо Слави Рачев

Кой обича да му натякват, че е слаб възпитаник. Никой. Продължавайте да тормозите младия простак и той обезателно ще стане слаб възпитаник. Забравили сте, че всички бяхме простаци. Наблюдавам настървението, с което потвърждаваме, какъв брой зле са десните в България. Какво вършим в действителност. Натякваме си, че сме слаби възпитаници, калпави демократи. Колективните настройки се образуват от незрели теле-водещи и зловредните анализатори поканени от продуцентите. Каква е тази феминизация на телеоблъчването. Предпочитаме младата фертилна жена, крачещите синоптички, бързореките хубавелки, само че с какви биографии, житейски опит, дълбочина на мозъка и съжденията ни се показват. Тяхната раздразнителност, незабавно отхвърля всякаква вяра за сплотено семейство. Къде са мъжете, поживели по-света, с доста извоювани и изгубени борби, с хубави профунди гласове и ясна дикция. Лица, които излъчват честност, непоклатимост и чувство за истина. Предстои да се научим да насърчаваме първо себе си, децата, другите, обществено. Това е заразително и тествано в западните демокрации, трансформира се в норма на държание.

Преследвайте лъжата, тъй като е война

Наречете я когнитивна, дронова, хибридна, само че си остава война, за територия и мозъците на хората; залогът е - ориста ни. Страна с пантеон, убийци граничари или отворена към света. Идеологическите пуристи да млъкнат, да вършат лицеви опори и челни стойки или в случай че в действителност са дарени с остатъци от смелост, да се изправят против крадливите си кметове, бездействащата полиция, администрация, боклуците и насилието сред всички нас. Вместо да обстрелват от панелните си дзотове параноичните си халюцинации. На кого оказваме помощ, като вещаем произшествия и съзираме на всички места Фата моргана на хоризонта. Онази зла самодива, която шета из Народното събрание, сините екрани и ни подлудява. Разбира се, оказва помощ на тези, които желаят да ги причинят. Системно лишаваме самочувствие и вероятност от порядъчните хора и го раздаваме на негодниците. Изкривяваме реалноста и блокираме компаса на подрастващите глупци, по какъв начин да се ориентират в джунглата на съвремието. Училището е институт за очовечаване, повреди ли се на сцената излизат човеци от средновековието. Отдавна е развалено. Отново да фокусираме върху идеологическите чистофайници, изключително нездравословна каста. Те бдят. А бе, графомани, майстори на сарказма и язвителните намеци, насочете перата си към предателите, към средновековните хора.

Посадете един смърч, стига сте подсмърчали

Дайте отпор на самораслите познавачи на путинските каузи. Притискайте ги където се мярнат, в сауната, в купето, на плажа, в Народното събрание с убийствени причини. Нужни са не повече от стотина писмено потвърдени обстоятелства и събития от историята. Да, имаме проблем с изостаналостта и присъщата и безпричинна гневливост, само че не я разпалвайте. Гасете я с обстоятелства и мощните струи на истината. Силата, научния авангард и свободния живот са привилегия на международната народна власт, те седнали да слушат манипулатори от раздел чукови и райчеви. Онанират с въобразения демократ-либерал в себе си, пропагандират със същия възторг, с който са рецитирали Вапцаров, за кмет на София, някакъв Терзиев. Поредната рицинова сачма изстреляна от същата централа и цев, от където долетя Радев. Искат

да уцелят сърцето на България

Колкото и да се преструват на великодушни, тези либерали, си остават елементарни измекяри, вижте им биографиите. Война е. Използвайте тласъците, поощрението, стига сте мрънкали, какъв брой опитни са левите. Ами не са. Опитни са в разрушението. И в слугуването на Съюз на съветските социалистически републики - Русия, в опазването на тяхната монументална агитация. Посочете една съумяла комунистическа страна на Земята, където народа благоденства и всички са свободни, а емигрантите тичат с развети коси към нея. И въпрос за размисъл: Колко камшика би трябвало да изяде един демократ, с цел да разбере, че има работа с примитивни хищници. И най-после, дъра-бъра - Дърева.
Хайде София, бутнете първата плочка от доминото, ще изпопадат и останалите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР