Христо Петров, Ицо Хазарта, успя да вбеси ГЕРБ докато в

...
Христо Петров, Ицо Хазарта, успя да вбеси ГЕРБ докато в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта показа среден пръст на депутатите от ГЕРБ

Христо Петров, Ицо Хазарта, съумя да вбеси ГЕРБ до момента в който в Народно събрание течеше чуването на вицепремиера. Той се направи селфи, до момента в който демонстрира междинен пръст на парламентарната им група.

" Току що станахме свиделел на още една непоносимо грозна демострация. Ваш сътрудник, от вашата ПГ сподели изключителни непристоен жест към народните представители. Това е снимано. Той напусна пленарната зала. Вие не можете обективно да видите какво прави всеки от народните представители, само че ви приканвам да наложите наказване неодобрение на Христо Петров ", настоя Десислава Атанасова пред зам.-председателя на Народно събрание Мирослав Иванов. тя дефинира случилото се като груба и просташка демонстация. Не сме в механа в която той всекидневно се намира с цел да пее, а сме в Народно събрание и това е неприемливо, съобщи Атанасова.

Ангел Георгиев от " Възраждане " също изиска залсужено накзание и упрекна " Промяната ", че постановат рецидиви. Имало всеки ден прояви, загатна и за абсурда с Искрен Митев, който ден по-рано хвана вратовръзката на водача им.

Мирослав Иванов от " Промяната " прикани депутатите да осмислят и личното си държание. Ако тръгнем на всички да постановяваме санкции, евентуално половината зала ще осъмне с такива, съобщи той.

През февруари от " Възраждане " се оплакаха, че Хазарта посочил междинен пръст в пленарната зала на Костадин Костадинов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР