Христо Иванов предложи на ЦИК за часове да се направи

...
Христо Иванов предложи на ЦИК за часове да се направи
Коментари Харесай

Христо Иванов към ЦИК: Предлагаме за 12 часа да направим форма за ел. регистрация на секции в чужбина

Христо Иванов предложи на ЦИК за часове да се направи форма за ел. регистрация на секции в чужбина. Предложението на съпредседателя на “Демократична България ” идва 12 дни, откакто партията пусна писмо до ЦИК и изиска такава форма да бъде основана на уеб страницата на изборната комисия.
“Щом Вие не можете да извършите тази форма, ние Ви предлагаме да я създадем - за 12 часа, на следващия ден тя ще бъде подготвена, без пари, без никакви старания от Ваша страна. Ще Ви помогнем в името на нашите съграждани в чужбина. Защото за нас е огромна национална цел българските жители в чужбина да могат да гласоподават обикновено, да могат да вземат участие естествено в политическия живот на страната, тъй като единствено тогава България ще бъде огромна. Само тогава България ще бъде същински просперираща, същински свободна страна.” - това съобщи Иванов във Фейсбук.

Иванов дефинира възходящите с всяка година усложнения пред задграничния избор като умишлено поддържана от ръководещите политика, целяща да бъдат изключени българите в чужбина, с цел да могат купените гласове в България да имат по-голяма тежест.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР