Христо Иванов да спре да лъже. Нека дойде тук и

...
Христо Иванов да спре да лъже. Нека дойде тук и
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов да спре да лъже, той поиска да овладее съдебната система

" Христо Иванов да спре да лъже. Нека пристигна тук и да ме огледа в очите, че не е водил тези диалози. Той сподели Янкулов да е или основен прокурор или началник на КОНПИ, Сава Петров - заместник-главен прокурор, и ред други имена. " Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Иванов изиска да овладее правосъдната система, беше му отказано. Делкането не, само че да спре да лъже, доста срамно лъже. Да спре да бъде прислужник на олигарсите, да стане заслужен български народен представител и да разбере, че е тук с цел да работи за хората, както и Движение за права и свободи работи за хората. " - съобщи още Пеевски.

" Ако някой счита, че ще маже Движение за права и свободи - това време свърши ", безапелационен е той.

" Движение за права и свободи потвърди какво е правила за България и продължава да прави. Тази Конституция я има с помощта на нас. Ние върнахме парламентарната власт в тази постройка. Няма да го позволим - в случай че считат да си водят акцията върху нас, то да знаят, че на всяко едно нещо ще бъда при тях и ще им давам отговор и ще ги приканвам да ме гледат в очите и да помнят в чий скут седяха. " - добави Пеевски. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР