Христо Хинков е здравен министър на Продължаваме Промяната – Демократична

...
Христо Хинков е здравен министър на Продължаваме Промяната – Демократична
Коментари Харесай

Борисов: Ако дерогацията влезе веднага, гарантирам, че ГЕРБ няма да мръдне от позицията си, ако мръдне – си давам оставка от партията

Христо Хинков е здравен министър на " Продължаваме Промяната – Демократична България ". В никакъв случай не е наш. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.
 
" Аз съм систематичен състезател и систематичен политик, вярно е да се направи и да се направи следобяд, в Здравната комисия шефът на болничното заведение обществено да отговори пред всички партии ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по-повод днешното изказване на доктор Валентин Димитров и екипа на " Пирогов " по отношение на разтърсванията в най-голямата незабавна болница.
 
" Асен Василев през вчерашния ден даде рецептата ", сподели още Борисов, запитан какво би трябвало да се направи, с цел да се реши казусът. Попитан дали има поради оставка на здравния министър, Борисов отговори позитивно. Следобед управлението, в това число и изпълнителния шеф на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " ЕАД ще бъдат изслушани в Комисията по опазването на здравето. 
 
Борисов разяснява и дерогацията за импорт на съветски нефт. " Ако дерогацията влезе незабавно, подсигурявам, че ГЕРБ няма да мръдне от позицията си, в случай че мръдне – си давам оставка от партията ", съобщи пред публицисти в Народното събрание Борисов.
 
Темата за дерогацията влиза в четвъртък в пленарната зала. Преди ден енергийната комисия отхвърли и двата плана – на ГЕРБ и Движение за права и свободи и на ПП-ДБ за датата, от която дерогацията да влезе в действие.
 
" Трябва да стъпим на това, което сподели Европейска комисия и европейският комисар – колкото може най-скоро да влезе в действие дерогацията. В никакъв случай " Продължаваме промяната-Демократична България " не би трябвало да се тормозят, в случай че дерогацията влезе незабавно ", увери Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР