Христо Димитров Жестока битка се очертава за председателското място в Общински

...
Христо Димитров
Жестока битка се очертава за председателското място в Общински
Коментари Харесай

Трима влизат в битката за поста председател на Общински съвет- Варна? 

Христо Димитров
Жестока борба се обрисува за председателското място в Общински съвет Варна. Апетити за поста имат няколко партии – Продължаваме промяната, Алтернатива на жителите и Български земеделски народен съюз „ А.Стамболийски “. Очаква се те, дружно с Българска социалистическа партия и Възраждане да образуват болшинство в локалния парламент, само че препъникамъкът е кой да оглави Общинския съвет. От свои източници научи, че това са Христо Димитров /АГ/, Христо Атанасов /БЗНС „ А.Стамболийски “/ и Николай Стефанов /ПП/.
Христо Атанасов
От тримата с максимален опит е Христо Атанасов, който няколко мандата е общински консултант, беше и зам.председател в последния Общински съвет. Христо Димитров идва от компания „ Планекс “ и няма никакъв политически опит, Николай Стефанов също няма опит в политиката. Той е шеф на компания „ Овърсийз меритайм “ ООД и съучастник в 10 компании, една от които „ Строителна компания Хоризонт “ ООД, дружно с Благомир Коцев. Има и дете от сестрата на Благомир Коцев и беше спряган, като претендент кмет от Политическа партия.
Николай Стефанов
Развръзката следва в понеделник, когато ще разберем кой ще седне на председателския стол. Който и да е той – няма да му бъде елементарно да управлява общинския съвет, в който влязоха 12 обединения. Същото се отнася и за новия кмет на Варна, Благомир Коцев, който би трябвало да балансира сред ползите на партиите, които го поддържаха и предприемачите, отпред с ТИМ.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР