Християн Мицкоски напълно се загуби в пространството. Той трябва да

...
Християн Мицкоски напълно се загуби в пространството. Той трябва да
Коментари Харесай

Партията на Зоран Заев: Мицкоски лъже цяла Македония и Бойко Борисов

Християн Мицкоски изцяло се загуби в пространството. Той би трябвало да излезе обществено и да каже кого лъже за България – нашите жители или българския министър председател Бойко Борисов.
Това се споделя в специфична декларация на ръководещата партия на Зоран Заев СДСМ, представена от БГНЕС.

Декларацията е във връзка вчерашната среща на Мицкоски с Борисов в Загреб, на която водачът на Вътрешна македонска революционна организация -ДПМНЕ на ясния въпрос на Борисов дали “подкрепя контракта с България” отговори позитивно.

“Мицкоски не може да прикрие неуспеха си. За по малко от две минути нощес Мицкоски разкри личното си двуличие и подправен национализъм. Тук в Македония се противопоставяше на Договора за добросъседство с България, само че през вчерашния ден сподели, че той е добър и го поддържа. Мицкоски приказва едно тук и друго в чужбина. И несъмнено в този момент твърди, че това което е споделил на Борисов не го е казал”, написа в декларацията на СДСМ.

“Мицкоски би трябвало да каже кого е лъгал досега – жителите на страната или българския министър председател Бойко Борисов”, се споделя в умозаключение на декларацията. /БГНЕС
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР